Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Mini miért nem...

Samsung Galaxy Mini miért nem játsza le a videókat?

Figyelt kérdés

Valami programot kell rá lehúzni? :O Letöltöttem 2 videót a youtube-ról Clipconverter segítségével, .wmv-formátumban. Semmi.

Bocsi, totál kezdő, tegnap kaptam a telefont :P

2011. dec. 25. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
A gyári videólejátszó csak a 3gp-t meg az mp4-et viszi. Ha ennél nagyobb támogatottságot akarsz akkor szedj le Marketről valami normális lejátszót pl. mobo player, mx vieo player, rock player stb.
2011. dec. 25. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Androidon népszerű media lejátszó az yx player.próbáld meg azzal.
2011. dec. 25. 21:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. De lenne még egy kérdésem. ogyan tudok rá játékokat rakni? Lehúztam és telepítettem a gépen, de kiírja a telóm, hogy egyetlen alkalmazás sem tudja elvinni ezt a játékot. úgy is megpróbáltam, hogy nem telepítettem csak lehúztam, de ugyan ez volt.
2011. dec. 25. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Ebből az egészből egy szót nem értettem. De lehet velem van a baj.

Marketről történő letöltés esetén egyből települ is a telefonon a kiválasztott alkalmazás/játék.

2011. dec. 25. 21:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Akármilyen alkalmazást vagy játékot akarok lehúzni a Marketről, ezt írja ki: There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
2011. dec. 26. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
A telefonodban nem adtál meg google fiókot. Ezért a rendszer nem tudja, hogy mégis melyik telefonra kéne telepíteni a kiválasztott alkalmazást. Jelentkezz be telefonon is és jó lesz. Vagy ha már ott be vagy jelentkezve akkor a gépen is azzal lépj be Marketba amivel a telefonon.
2011. dec. 26. 12:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam bejelentkezni a telómon: You dont have a network connection. Nincs netem, már pénz nincs a telómon amiből netezhetnék...ez a gond? :O
2011. dec. 26. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Eléggé. Net nélkül sehogy nem fog menni a Market.
2011. dec. 26. 14:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Francba -.-" Azért köszi!
2011. dec. 26. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!