Elvesztettem a SIM kártyámat. Lehet újat kérni, hogy ugyan ez legyen a számom?
Figyelt kérdés
Mivel ezzel ingyen tudtam beszélni sok mindenkivel(mátrix),és már többet nem tudok vásárolni,ezért nem tudom mit tehetnék?!2009. máj. 20. 07:20
1/9 anonim válasza:
menj be a szolgáltatóhoz, mondd meg, hogy elhagytad. letiltják a kártyát, és ugyanarra a számra kapni fogsz új kártyát. Legalábbis nekem a számom megmaradt, nem volt gond vele,bár az enyém előfizetéses volt. szerintem kártyásnál is megcsinálják ugyanígy!
2/9 anonim válasza:
Kérhetsz. (Ugye letiltattad már a számot, és aki megtalálta nem a te számládra telefonál?)
3/9 anonim válasza:
Kártyásnál is működik unokatesómnak még régebben ellopták a telefonját és új kártyát kapott megmaradt a szám, még az egyenleg is ( leszámítva azt, amit a letiltás előtt beszéltek vele).
4/9 anonim válasza:
Abszolút működik a dolog, de nagyon fontos, hogy minél előbb a régit tiltasd le, mert különben vissza tudnak vele élni. Az új SIM kártyával sem fog változni a számod.
5/9 anonim válasza:
Szia!Amikor új kártyát vettem,akkor megtarthattam a számom,de fizetni kellett érte,legalábbis a T-mobilnál!Nem nagy összeg,ha azt nézzük,mennyibe kerülne mindenkit értesíteni az új szám megadásáról.
6/9 anonim válasza:
Már csak egy kérdés van, hogy kártyás esetén te vagy-e az előfizető, illetve "elérhető-e" az előfizető. Ugyanis hiába TE HASZNÁLTAD a számot, ha nem a te neveden van, akkor nem kapsz új kártyát.
7/9 anonim válasza:
igen, ha letiltják. Új kártyánál természetesen az egyenéleg is fel lesz töltve :)
8/9 anonim válasza:
Én régebben elhagytam az előfizetéses kártyámat telefonnal együtt. Apukám nevén volt az előfizetés, mégis le tudtam tiltatni azonnal és kaptam új SIM kártyát. Nem kellett hozzá édesapám.
9/9 anonim válasza:
Előfizetéses az más dolog, a kártyásoknál viszont bárki lehet a tulajdonos nem feltétlen az, aki megvette. Ott nem is érhet akkora kár, mert csak az egyenleget beszélhetik le róla, előfizetésesnél meg ugye csinálhatnak neked akkora számlát, h csak nézel ( pl. éjszaka ellopják reggel veszed csak észre addig végigtelefonálják az amerikai rokonságot meg az összes 06-90-el kezdődő számot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!