Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen trükköket tudtok...

Milyen trükköket tudtok iphone 4/4S-hez, hogy új készüléket és vele együtt újból 1év garanciát kapjak?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm eladás előtt mindig vmit okoskodik, hogy új telefont tudjon eladni 1év garanciával,de nem árulja el,hogy hogyan csinálja.. .
2011. dec. 25. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Piezzoval megsokkolod.
2011. dec. 25. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
szimplán szerencséje van...egyszer majd jól beszopja, és elrontja az iphone-ját is, de elveszti a garanciát is, és nem cserélik ki neki..:D pofájába röhögnék az ilyeneknek...
2011. dec. 25. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem ez gerinctelenseg, de tudom, nem ez volt a kerdes.

Ha a home gombot rontod el, azt nem tudjak javitani, ilyenkor automatikusan adnak egy uj telefont, de az x ideig lesz csak garis.

A haveromnak most csereltek (egy honappal a garancia lejarata elott) mert hibas volt a hangszoro, es az uj telo csak 3 honap garit kapott.

2011. dec. 27. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
értem :)
2011. dec. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!