Elvileg van a telefonomon e-book olvasó. Hogy tudok rá feltenni e-book-okat? Milyen formátumban, vagy hogyan működik ez?
t-mobile vairy text 2-m van.
Bocsi, ha hülyeséget írtam!
Köszönöm!
Pdf formátumban van, hogy tudom áttenni txt-be?
Hát azt valószínűleg sehogy.
Ha txt-ben lenne, azt ki tudod nyomtatni pdf-be, de fordítva... erre nem ismerek módot. (Valaki nálam okosabb persze attól még ismerhet. :D)
keverjuk a szezont a f@szommal...
:)))
ekonyv olvaso olvassa a sajat ekonyv tomoriteset...
pdf-et olvassa a reader...
doc.format vagy txt/t olvassa a word/open office
ezekben a formatumokban talasz konyvet a neten,DE...
ha ekonyv forma,akkor ugy is marad,nem olvassa mas...
pdfet nem tudod kinyitni,konvertalni...
txt/wordbol tudsz pdfet csinalni,akkor viszi a reader...
mi lenne,ha olvasnatok is egy kicsit,mielott nekiestek az "okostelefonnak" mint vak a csengonek???
De nem az volt a kérdés, hogy milyen programok milyen formátumot készítenek/ismernek fel, ezt mi is tudjuk, köszönjük szépen.
A kérdés az volt, hogy a TELEFONJA vajon melyiket fogja tudni megnyitni. (Nyilván a telefonon is program kell hozzá, de ha tudná, hogy mi van rajta, nyilván nem teszi fel itt a kérdést...)
Én erre írtam, hogy - a saját e-book reader-em példáján - próbálja meg a pdf-et, mert szerintem azt tudnia kell, hogyha már elvileg a telefonján van e-book olvasó... Magyarul úgy gondoltam, töltsön fel egy pdf fájlt, és nézze meg, hogy megnyitja-e.
Azt én is tudom, hogy a gépen acrobat reader nyitja meg a pdf-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!