Mit gondoltok a Samsung Star II (samsung s5260) telefonról? Megéri ezt a telefont használni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 09:37
1/14 anonim válasza:
Attól függ mire akarod használni, ha telefonálásra akkor persze hogy lehet használni.
2/14 anonim válasza:
ne vegyél ilyent nagyon ratyi és hiába van benne wifi nem lesz valami böngészni vele
3/14 A kérdező kommentje:
csuzlee úgy összességében kérdeztem, használhatóság, mivel kézben még nem fogtam így a kinézet valójában, egyszerűen kezelhető e, meg ilyenek, gondoltam hogy telefonálni lehet vele :)
2011. dec. 25. 11:32
4/14 A kérdező kommentje:
böngészni nem szoktam telefonnal így ez a része nem kizáró ok ha nem jó.
2011. dec. 25. 11:33
5/14 anonim válasza:
alapvetően butafon nem fog tudni szinte semmit az egyetlen jó dolog benne h kapacatív a kijelző a szar rezisztív helyett....videokat konvertálhatod rá nincs rá egy nofmális program mégis mennyiért vennéd ez itt a nagy kérdés mert 10 et max ha megér
6/14 A kérdező kommentje:
5-ért venném mert akciós most, de ha ennyire rossznak találjátok....
2011. dec. 26. 12:03
7/14 anonim válasza:
vegyél valami olcsó androidot az sokkal többet nyújt ennél
8/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó telefon. Nincs operációs rendeszere de mégis elég okos. Én nagyon szeretem.
9/14 anonim válasza:
van operációs rendszere de zárt és java alapú és sms és telefonáláson kivül semmire nem jó ennek ellenére az ára szép és ezért nem éri meg rohadtul
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, végül zte blade-t vettem, jó az nekem :)
2011. dec. 30. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!