Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefonok a Samsungok?...

Jó telefonok a Samsungok? F400-at szeretnék venni

Figyelt kérdés
Volt egy régi (SGH X660) de szerintem nagyon rossz teló volt. És nagyon zavart hogyha lemerült akkor elállítódott az órája. Ugye az újabbaknál már nem így van? Lehet a Samsungokra témákat tenni?? Ez is fontos lenne.. köszi előre is!!
2009. máj. 19. 19:46
 1/4 anonim válasza:

Vadiújjan az volt a hibája, hogy amire elővettem a tokjából, és megnyomtam kinyomtam vele a hívást, olyan érzékeny volt a fedél része. Mára már ez nincs, megszerettem, szerintem okos és elegáns telefon. Abban nem vagyok biztos, hogy témákat lehet-e rá tenni. Amúgy én alapban is Samsung párti vagyok. Ennek az órája nem állítódik el, menüje olyan, mint a többi Samsungnak, talán kevésbé egyedire szabható.

Hamar karcosodik a fedele, ezért kényes. Érdekelne vmi még?

2009. máj. 19. 21:16
 2/4 anonim válasza:

Én megfogadtam, hogy samsungot többé soha!! Az előző 2 telóm samsung volt, és mind a kettő szarakodott! Az x660 állandóan lefagyott, az U700-at meg gondolom nem kell ecsetelni... Többet volt szervizben, mint nálam. Elszállt az érintője, bedöglött a kamera...

A legjobb egy felmérés szerint a Nokia, 2. a Sony Ericsson, bár nekem az utóbbi jobban bejön! Most is w595-öm van és imádom! :p

2009. máj. 19. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy három éves samsungom (d500) még mindig oké, én nagyon szerettem. Az újakat sajnos nem ismerem.
2009. máj. 20. 12:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is x660 van most, azt szeretném lecserélni. Még egy kérdés: a 3G-s kamerájával lehet fotózni? Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de nekem ez is fontos!
2009. máj. 25. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!