Jó telefonok a Samsungok? F400-at szeretnék venni
Vadiújjan az volt a hibája, hogy amire elővettem a tokjából, és megnyomtam kinyomtam vele a hívást, olyan érzékeny volt a fedél része. Mára már ez nincs, megszerettem, szerintem okos és elegáns telefon. Abban nem vagyok biztos, hogy témákat lehet-e rá tenni. Amúgy én alapban is Samsung párti vagyok. Ennek az órája nem állítódik el, menüje olyan, mint a többi Samsungnak, talán kevésbé egyedire szabható.
Hamar karcosodik a fedele, ezért kényes. Érdekelne vmi még?
Én megfogadtam, hogy samsungot többé soha!! Az előző 2 telóm samsung volt, és mind a kettő szarakodott! Az x660 állandóan lefagyott, az U700-at meg gondolom nem kell ecsetelni... Többet volt szervizben, mint nálam. Elszállt az érintője, bedöglött a kamera...
A legjobb egy felmérés szerint a Nokia, 2. a Sony Ericsson, bár nekem az utóbbi jobban bejön! Most is w595-öm van és imádom! :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!