Szerintetek nem túl "sablonos" és kevésbé kreatív az android kezelőfelülete?
Egy idő után az összes kezelőfelület unalmas lesz.
Pl. nekem már iOS sem kéne, mert tényleg jó cucc, de olyan unalmas.
Android teljesen más iOS után, azt is megunja az ember, egyszerű lesz.
WP7 is most tetszik, valószínűleg majd ha kicsit elterjedtebb lesz kell olyat is venni, mert tényleg jó.
Nos igen tényleg meg lehet unni mindent természetesen az android kezelőfelületét is, de cserébe az android biztosítja a legnagyobb szabadságot...és igen WP-re nincs is sok app, az IOS-nál pedig még "1 tetszőleges csengőhangért is fizetni kell".Nem csoda hogy most az android a legfelkapottabb és ha már uncsi akkor meg tudod változtatni a "témát", a feloldási stílust, az effekteket, a billentyűzetet és még sok mást.En is megváltoztattam(GOlauncher Ex)na persze ezt is meglehet unni.De ha komolyabbat akarsz akkor Cyanogen mod és MIUI (ezeket még nem próbáltam de biztos hogy jó)
/Samsung Galaxy S/
WP7-es telók nem biztos, hogy valaha is lesznek 50-60 ezres kategóriába, legalábbis nem a közeljövőbe.
Vannak minimum feltételek, amiknek meg kell felelni, hogy WP7-et lehessen rá rakni, és az azért még messze van a 60 ezres kategóriától.
mi? az 1 ghz proci és 5 megapixel és 720p videófelvevés?
ez xperia mini kategória...
Én úgy tudom ennél több és komolyabb feltétel van, de akkor lehet rosszul tudom.
Nem nagyon foglalkoztam vele, csak egyszer láttam, hogy mi is kell, hogy WP7-et rakhassanak egy telóral, és úgy emlékszem többről volt szó.
Holnap lehet utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!