Hogyan lehet a telefonom SD kártyájáról használni virtuális memóriát (RAM)?
Figyelt kérdés
Android GingerDX-es, root-olt X8-am van. Keveslem a belső virtuális memóriáját és úgy tudom valahogy megoldható.
(Nem a telepítésekre gondolok. Szinte minden az SD-ről fut, csak a legszükségesebbek vannak a telefon belső memóriájára téve.)
2011. dec. 23. 17:08
1/6 Macs1209 válasza:
Szerintem ne próbálkozz vele. Számos buktató van, pl
- Ha rádugod gépre, megszűnik virtuális memória, teló összeomlik
- Tetű lassú lesz, még class10 kártyával is
Belső memória, ami a telón van, nem azonos a RAM-al !
2/6 A kérdező kommentje:
Lassabb lesz? Gyorsítani akartam vele. :)
Köszönöm a választ.
2011. dec. 23. 17:31
3/6 A kérdező kommentje:
Mivel tudok több RAM-ot felszabadítani? Az SPB 3D-t akarom futtatni, de 50 MB-t felhasznál és 30-40 MB marad csak...
2011. dec. 23. 17:32
4/6 anonim válasza:
ROM és a RAM nem ugyanaz, szóval tele lehet a belső memóriád, akkor sem az fogja lassítani a készüléked. Keress rá Marketen, hogy "Task Manager" az elsőt amit kiad töltsd le, rakd ki a kis 1×1-es ikonkáját widgetbe a főképernyődre és amikor lassú a telefon akkor csak nyomj rá a widgetre, és fel fogja szabadítani a lehető legtöbb RAMot.
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a ROM és a RAM és a telefon belső memóriája nem nem ua. Van Task Menager-em is.
Boldog karácsonyt!
2011. dec. 24. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!