Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mennyi lenne...

Szerintetek mennyi lenne reális a Nokia N9-ért?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt az összeget, amit kérnek érte. Szerintem 80-90 ezerért akár versenyképes is lehetne. Van értelme csak a készülékház miatt ennyire túlárazni?
2011. dec. 23. 11:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a nevet. Eljár az idő felettük.
2011. dec. 23. 13:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem a százallékodból jól látszik, mennyire hozzáértésből beszélsz. Jösz itt hülyeségekkel, autós hasonlatokkal. Eléggé elvakul fan vagy nem? Ha olvasgatnál itt-ott tudnád, hogy a HTC már nagyon régen megverte a Nokiát. Semmi extrára nincs szükség, a középkategóriás HTC telefonok is komolyabban össze vannak szerelve és meg vannak építve, mint bármelyik Nokia. És valóban igaz, minden gyártó ugyanazokat az alkatrészeket használja. A Nokiában szerinted mi Nokia? Egyedül a készülékház, de még a kijelző sem. Vagy a Samsungtól vagy a Sonytól veszik, és ugyanígy van ez a legapróbb alkatrészekig, csak ez esetben nem a Samsungtól vagy a Sonytól, hanem a kínaiaktól szerzik, ugyanígy a többi gyártó is. Ha a rendszert nézzük szintén egy hatalmas marhaság a hasonlatod. Egy alap Android rendszer a sajátos Sense felülettel, ami jelenleg a legjobb, magasan verve az összes többi droidot. Mondanom sem kell, ha még nem fogtál HTC-t a kezedben, fingod sincs miről beszélek, de még arról sem, te miket hordasz itt össze. Bár a Mercedeses hasonlatodból amúgy is valami kiscsávó lehetsz, akinek ha azt mondom, hogy Pentile Matrix, halvány lila gőze sincs, miről is beszélek. Márpedig a Nokia N9 kijelzője ilyen technológiát használ. Na akkor mi itt a minőség? Az, hogy még egy normális kijelzőt is kispóroltak, ehelyett beletettek egy olcsó, régi és elavult technológiát használó kijelzőt?
2011. dec. 23. 13:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Maraggyálmán! A HTC hova márka te b@romarcú? 3 betűt én is ki tudok találni és akkor most az a márka? Okoskodsz itt jobbra-balra, közben fing0d sincs semmiről!
2011. dec. 23. 13:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Ne írd már le mégjobban magad az ilyen megnyilvánulásokkal, ígyis elég hülyének állítottad már be magad. Gondoltam, hogy talán a 14 évet betöltötted, de úgy látszik, tévedtem. Minden nyomós indok nélkül beszélsz egetverő baromságokat. A HTC (High Tech Computer) az egyik legjobb gyártó a mai piacon. De te honnan is tudnád, mivel a hozzászólásaidból és a hangnemedből ítélve agyilag leragadtál a 8 évnél...
2011. dec. 23. 14:02
 15/19 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Szerintem nem kell foglalkozni az ilyen neveletlen buta kis férgekkel. Ne is vedd figyelembe. Gondolod, hogy a Nokián kívül fogott már más, normális mobilt a kezében? Látod, hogy a HTC-ről még szinte nem is hallot. Gőze sincs mit jelent, de a márkanevet fikázza, hogy három betű. Ennyit tud a mai okostelefonokról, de beszól párszor, hajrá öcskös! Szánalmas!
2011. dec. 23. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:

"egyik legjobb gyártó a mai piacon"

Mondom, hogy NONAME! De nincs elég eszed hogy felfogd!

2011. dec. 23. 14:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát bizony van, aki nehezen viseli, hogy a piacvezető Nokiát a négy legnagyobb rivális gyártó alig egy év alatt lenyomta a sáros földbe. Csak ő van eddig A véleményen, a többiek B. Aki szerint a HTC vagy NONAME, az vagy nagyon le van maradva, vagy pedig irigy, hogy a Nokia ilyen csúnyán megbukott.
2011. dec. 23. 14:26
 18/19 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Ááá, csak nem olyan hülye, hogy nem ismeri a világ legnagyobb telefongyártóját. A HTC úgy robbant be a mobilpiacra, és úgy tört előre, mint a hurrikán. Csak felfelé, egyenesen a cél felé. Kétségbeesésében noname-ezi le. Tuti az Apple, a Sony és a Samsung is gagyi és mind-mind noname...
2011. dec. 23. 14:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Ja, tuti minden komolyabb tesztlap azért írja, hogy a HTC-ről már kézbevéve is sugárzik a minőségérzet, mert buták, ő pedig nagyon okos. Tudásban a 70 ezres Sony-k vannak N9 szinten és némelyik ott is prémium anyaghasználattal büszkélkedhet.
2011. dec. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!