Sony Ericsson Xperia Ray?
Figyelt kérdés
Ilyen telefont szeretnék venni és nem tudom,hogy jó döntés-e.
Akinek van ilyen telója vagy próbálta már írjon róla pár sort ,előnyökről,hátrányokró,mindent meghallgatok.
THX!
2011. dec. 22. 23:13
1/10 anonim válasza:
Jó telefon, de jobb választás lenne a Neo. Ugyanennyibe kerül, csak annyi a különbség, hogy a Neo nak nagyobb a kijelzője.
2/10 anonim válasza:
akkor már live with walkman annyi a kül h. a ray 3,3 colos kijelző a live 3,2...a hardver meg ugyanaz nekem nem érni meg ekkora árkülömbséged egy hangyafa@sznyival nagyobb kijelző...de ha 3 coll is elég akkor viszont a se mini a legjobb döntés.,..
3/10 A kérdező kommentje:
Thx
2011. dec. 22. 23:26
4/10 anonim válasza:
Halascsávó te normális vagy? Nagyon megéri a Neo az árához képest.
5/10 anonim válasza:
ki beszélt itt a neo-ról? én a se mini se ray se live kijelzőmértének minimális és külömségét ugyanakkor árban nagy külömségét vetettem össze és ezért jutottam arra a következtetésre h. a ray nem éri meg a 0,1 collal nagyobb kilezőméretével a majd kétszeres árat...
6/10 anonim válasza:
Tudod valakinek számít, hogy a felbontása is jó legyen és a ray nek 2x jobb. Akkor a ray nek prémium kategóriás az anyaghasználat. Folytatom. A ray nek van Bravia Engine ami optimizálja a a kontrasztot. És legutoljára a kamerája is jobb a Ray nek. Nekem ez megér +20.000 Ft ot!
7/10 anonim válasza:
Ja amúgy én most a Ray és a Live között tettem ellentétet.
8/10 anonim válasza:
a miniben van bravia érthetetlen h a live miért nem kapta meg pedig sztem a sony simán ráhúzhatná arra mert szoftveres dologról van szó azthiszem...
9/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a Ray-t megéri megvenni?
2011. dec. 23. 11:19
10/10 anonim válasza:
Most mondtam, hogy jó telefon a Ray, de ebben az árkategóriában a Neo veri, a nagyobb kijelzője és felbontása miatt. Amúgy a 2 telefon tudásban egyenlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!