Miért nem forgalmazzák már?
sony ericsson w959 flower telefont szerettem volna venni, de t-mobilnál vodafonnál, telenornál sem forgalmazzák. [link]
Hol lehetne venni ilyet, vagy mondjak le róla??
Kivették a forgalomból... mert mostanság senki nem vette :/
Régen nekem is ilyenem volt.. hááát lemondhatsz róla. :/
Azért nem forgalmazzák , mert a Sonyericsson nem gyárt többet ilyen készülékeket mivel elavultak és nem veszik annyian hogy megérje a cégnek.Ők az érintőképernyős telefonokat fejlesztik és véleményem szerint egész jó telefonokat gyártanak elérhető áron és jó teljesítménnyel.A samsung általad említett modellje nem valami bevált , ne ez alapján vegyél példát az érintős telefonokról.Ha kipróbálnál egy új generációs Samsung Galaxyt egyből megváltozna a véleményed.
Én egy Sony Ericsson Xperia ray boldog tulajdonosa vagyok.
Azért nincsenek, mert őskövületek.
És kérdező, ne egy s5230 alapján mondj véleményt az érintőkijelzős telefonokról. Ez a Samsung modell a valaha legyártott egyik legrosszabb erintős mobil. A kijelzője rezisztív technológiát használ, ami olykor pontatlan és erősen kell nyomkodni. Az új, kapacitív érintőkijelzőket már finoman simogatni kell. Próbáld ki valahol, nem fogsz csalódani. Utána nem leszel ezen a véleményen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!