Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem forgalmazzák már?

Miért nem forgalmazzák már?

Figyelt kérdés

sony ericsson w959 flower telefont szerettem volna venni, de t-mobilnál vodafonnál, telenornál sem forgalmazzák. [link]

Hol lehetne venni ilyet, vagy mondjak le róla??

2011. dec. 22. 18:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mondj le...
2011. dec. 22. 18:51
 2/21 A kérdező kommentje:
na ne már!!!! de mi az oka, hogy nem lehet venni őket?? most van egy sony w580i-m, azt sem forgalmazzák már, meg J220i-m is van, azt sem...de miért??
2011. dec. 22. 18:52
 3/21 anonim ***** válasza:
Ma már az okostelefonok tapicskolással a nyerők:( Nekem is ilyen hagyományos telefon kellene,de ami jól is néz ki és okos is:( Nekem nem kell 1ghz,meg 5mpx... elég a 3mpx.)
2011. dec. 22. 18:58
 4/21 A kérdező kommentje:
nahát ez az!!! arra nem gondolnak, hogy van olyan aki ben 50-80.000ért akar telefont venni?? meg nekem most samsung s5230am van, úgy kaptam, nem én vettem. de nem tetszik a képernyője miatt. nekem nem kell többet érintőképernyős..:(
2011. dec. 22. 19:11
 5/21 anonim ***** válasza:

Kivették a forgalomból... mert mostanság senki nem vette :/

Régen nekem is ilyenem volt.. hááát lemondhatsz róla. :/

2011. dec. 22. 19:14
 6/21 A kérdező kommentje:
és akkor milyet vegyek?? tanácsok??
2011. dec. 22. 19:16
 7/21 anonim ***** válasza:

Azért nem forgalmazzák , mert a Sonyericsson nem gyárt többet ilyen készülékeket mivel elavultak és nem veszik annyian hogy megérje a cégnek.Ők az érintőképernyős telefonokat fejlesztik és véleményem szerint egész jó telefonokat gyártanak elérhető áron és jó teljesítménnyel.A samsung általad említett modellje nem valami bevált , ne ez alapján vegyél példát az érintős telefonokról.Ha kipróbálnál egy új generációs Samsung Galaxyt egyből megváltozna a véleményed.

Én egy Sony Ericsson Xperia ray boldog tulajdonosa vagyok.

2011. dec. 22. 19:21
 8/21 A kérdező kommentje:
igen, igazad van, de nekem úgy össz.ben sem tetszenek az érintősek..főleg koleszba nem szeretném vinni...jajj, akkor most mit csináljak??
2011. dec. 22. 19:24
 9/21 anonim ***** válasza:
És az olyan készülékek sem tetszenek ami érintősek is és gombosak is egyben?Mert léteznek ilyenek is.
2011. dec. 22. 19:37
 10/21 anonim ***** válasza:

Azért nincsenek, mert őskövületek.

És kérdező, ne egy s5230 alapján mondj véleményt az érintőkijelzős telefonokról. Ez a Samsung modell a valaha legyártott egyik legrosszabb erintős mobil. A kijelzője rezisztív technológiát használ, ami olykor pontatlan és erősen kell nyomkodni. Az új, kapacitív érintőkijelzőket már finoman simogatni kell. Próbáld ki valahol, nem fogsz csalódani. Utána nem leszel ezen a véleményen...

2011. dec. 22. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!