Ha iPhone 4-et szeretnék venni HASZNÁLTAN, mikre figyeljek oda?
1) Ne legyen karcos
2) Ne külföldi legye
3) Belföldről ha előfizetéses akkor írjon az eladó egy szerződést h ha az ő nemfizetése miatt letiltják az ájfont akkor visszavásárolja
4) legyen shsh mentés visszamenőleg
5) Hangerő gombok működnek-e, főmenü gomb jól veszi-e az érintést, pixelhibás-e, füles megy-e.
6) Világíts be a füles csatlakozóba egy lámpával, hogy el van-e szineződve a vízjelző. Ha igen akkor már víz érte és a gari nem érvényes rá.
7) Gari van-e rá. Igazi, vagy csak ilyen "bolti garancia"?
8) iTunes látja-e, tud-e rá szinkronizálni.
Kb ennyi. Ebben az esetben is lehet még alaplaphibás ami csak frissítéskor derül ki, de azt nem nagyon tudod ellenőrizni. Ja meg persze rakj bele saját simet és indíts hívást... :)
köszönöm!! Kézből azért olcsóbb. ---> Első kommentelőnek.
A 2. kommentelőnek köszönet, ezeket végig kell néznem, nos ha ezek megvannak biztos lehetek a dolgomban?
a hangszórókat is ellenőrizd le amikor veszed. énis így jártam de szerencsére ingyen kicserélték
ja és a papírt amit adnak a kereskedésben hogy megvetted a telefont azt néha nem írják alá (direkt) arra figyelj mert nekemse írták alá visszamentem de aláírták mert ottvolt épp egy rendőr ismerősöm és "be voltak szarva"
szóval ezekre figyelj mert sok embert átbasztak már így
8) iTunes látja-e, tud-e rá szinkronizálni.
Ezt hogyan nézem meg...kezdő vagyok iphone terén...hogyan tudnék továbbképződni ?
Nem, micro simet nem vágni kell hanem bemenni a szolgáltatódhoz és ott 1-2000 ft-ért adnak microsimet, de ha tönkreb@szod vágással a sajátodat akkor nem kapsz micro-t se...
Az h látja-e az itunes csak annyi h rádugod usb-n és az itunes ki fogja írni h egy ájfon van rá csatlakoztatva :) Akkor meg kell próbálni szinkronizálni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!