Mennyiért függetlenítenek mostanában mobiltelefont?
Olyan nincs. SE X8 és Huawei X3 van.
De mivel mindkettő androidos, főzött rommal simán el lehet vele fogadtatni más kártyát.
Sőt olyan is van hogy hard reset függetlenít pl. LG GT540 telót. Persze kizárólag ha már nincs szerződésed a mobilszolgáltatóval és semmilyen szerződést nem sértesz meg vele.
köszönöm a segítséget. konkrétan ilyen készülékem van!
érdekes ez a "hard reset" erről még nem is hallottam...
viszont a kérdésem továbbra is fenn áll, persze csak megközelítő árra lenne szükségem!
Á, bocsánat, én voltam műveletlen, nem láttam még ezt a mobilt. :)
Nem egy gyakori darab, így főzött rom nem tudom, van-e rá. Vidd be egy GSM-be és kérdezd meg, mennyiért vállalják. Vagy vegyél hozzá turbo simet.
X3-ra tudtommal semmi megoldás nincs még a függetlenítésre,de amit biztosan állíthatok : hard resettől soha nem lesz független egy telefon sem és olyan sem láttam még soha,hogy főzött romtól független legyen (mivel a gsm rádió egy totál külön processzorban van, amihez a főzött rom hozzá sem nyúl) .
Kissé szkeptikus vagyok az ilyen témákban. A főzött romos telefonok óriási része amugy is a leglehetetlenebb hibákat képes produkálni
remélem azért tudnak nekem segíteni a GSMbe, mert fontos lenne, hogy sikerüljön ez a függetlenítés. a turbo simról mit lehet tudni?
nektek viszont köszönöm a segítséget!!!
@01:59
A főzött rom nem is nyúl bele, nem függetlenít, csak elfogadtatja más kártyáját is. És tapasztalataim szerint inkább a gyári romok hajlamosak illogikus dolgokat produkálni, főleg a Samsungok. Vagy te állítottad össze rosszul a főzött romot, vagy az, akiét kipróbáltad.
@02:24
Ha főzött romot raksz SE telóra, az életbe nem függetleníted utána. Ha SETool és társaival lett függetlenítve (legmegbízhatóbb box SE terén), akkor (ahogy azt a készítő leírja), ha főzött romot raksz rá, visszatér a simlock, és utána se fogod tudni nyitni.
Ahogy elnéztem, X3 nincs a supporton, viszont pl neo, play, társai vannak.
SonyEricsson.com-os X3-as leírást tudsz mutatni ? márcsak azért, mert úgy tűnik, SE nem adta ki, csak tervezte. Kínaiak meg előre legyártották.
Az oldal, amit linkeltél, X1-est ábrázol, és az amúgy is WinMob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!