Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace. Feketét...

Samsung Galaxy Ace. Feketét vagy Fehéret vegyek? Kép

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=u9c66MzJwZk

(2.20 tól)

2011. dec. 22. 00:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem szarabb mint a többi nemértem mitől lenne szar aki meg aztmondja h. szar az vagy hülye vagy nagyon hülye az egészhez főleg akkor ha aztmondja h. pont ace-t vegyed helyette....de oké ha neked a nagyobb kicsit nagyobb kijelző fontosabb mint az erős hardver és h. minden program laggmentesen fusson rajta meg a jobb kamera akkor vegyed azt nekem nem fáj de az tényleg nagy hülyeségre vall aztmondani h. a sony szar amúgy ezt én nemrég vettem csak észre hogy fujjogják a sony no de mér is?
2011. dec. 22. 22:58
 12/19 A kérdező kommentje:
nem tudom nekem még nem volt sonyericssonom. Családban volt már vkinek és ő is azt mondta hogy azt nem szerette ,nemtudom miért :):/
2011. dec. 22. 23:24
 13/19 anonim ***** válasza:
lehetetlen összehasonlítani egy régi sony ericsson-t egy új okostelóval az összes gyártónak gyakorlatilag teljesen újrakellett gondolnia a telefonjaikat révén ezek nemis csak telefonok hanem pici számítógépek olyan teljesen fölösleges adni egy olyan ember szavára aki valszeg semmit nem ért hozzá és úgy fikáz arra nem gondolsz h. mi van ha aki aztmondta h. szar pusztán csak megunta vagy már nem elégítette ki az igényeit? mielőtt megveszed mérlegeld h. fontos e neked h. ne szaggasson rajta semmi játék h. akarsz e beágyazott videókat nézni 720p filmeket készíteni stb ezeket mérlegelni kell ha enked ez nem fontos hanem csak megtetszett külsőleg akkor vedd csak de ne gyere ide sírni h. nem fut normálisan ez meg az....
2011. dec. 22. 23:31
 14/19 A kérdező kommentje:

már megvettem :D de én se értek hozzá , játszani meg ugysem akarok rajta max ha nagyon unatkozok :) alap dolgokra meg tökéletesen megfelel :)

am köszi a segítséget :)

2011. dec. 22. 23:38
 15/19 anonim válasza:
Fehéret vagy feketét vettél? :)
2011. dec. 23. 08:30
 16/19 A kérdező kommentje:
fehér:)
2011. dec. 23. 11:52
 17/19 anonim válasza:

"halascsávó":

Ez ugye te sem gondolod komolyan hogy Ace helyett inkább Minit vegyen. Azért ezt tényleg ne. :)

2011. dec. 23. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
boldogok az együgyüek..... én világosan leírtam h miben jobb a a mini mint az ace ennek ellenére a kérdező mégsem azt vette mert mérlegelte h ugysem szeretne sokat játszani vele csak néha egykét játékkal meg elég neki a youtube nemfog beágyazott videókat nézni és a kamera 720p képessége sem érdekli és az android 4.0 sem hanem csak külsőleg megtetszett neki az ace és ezért vette azt tehát így nincs jogod lefikázni amit én ajánlottam neki mert van amiben sokkal többet nyújt mint az ace ez tény...ezért veszti létjogosulságát az "ezt azért ne" mondatod
2011. dec. 23. 22:23
 19/19 anonim válasza:
FEHÉRET VEGYÉL!!!! :)
2011. dec. 24. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!