Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja ezt a Nokia...

Miért csinálja ezt a Nokia C5-00ám?

Figyelt kérdés
Be akartam kapcsolni, kéri a pinkódot, beütöm, van bill hang is, pedig sosem volt még beállítva rajta, hogy legyen, utána meg a biztonsági kódot kéri, de azt sem értem miért, beütöm, és semmi, újraindul...mit csináljak vele? Egy kis esés miatt kapcsolt ki, de már nem tudom visszakapcsolni, érdekes esett már nagyobbat is, aztán nem lett baja, mostmeg...
2011. dec. 21. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
gondolom megkergült rajt a symbian.....
2011. dec. 22. 00:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a gyári beállításokat, néha rendberakja a rendszert, csak minden adatod törlődik, ments előtte mindent névjegyzék stb.

[link]

2011. dec. 22. 01:08
 3/4 Macs1209 ***** válasza:
Lehet tettél rá valami programot, ami tönkretette. Nekem úgy tűnik, elszállt PM. Újra kellene flashelni bootromból, persze ha megpróbálod, akkor ugrik a gari, de lehet már így is ugrott. Nokiába is van érzékelő, ha 50 cmnél magasabbról esik le, akkor azt szervizbe látják, és pápá gar.
2011. dec. 22. 08:26
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, már megoldódott, adatkábelre tettem, ez segített neki magához térni. Nem, még nem raktam rá semmilyen progit...a wcben esett ki a gatyám zsebéből, és ilyen puhább szőnyegre esett, de kapott már nagyobbat is, mind1, lényeg h müxik :d am mi az az érzékelő ami van benne?
2011. dec. 22. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!