Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy használjam a Wifi-t?

Hogy használjam a Wifi-t?

Figyelt kérdés

Most vettem egy Wifis telefont de képtelen vagyok hozzáférni a nethez..Minden netes hozzáférési lehetőség be van állítva de nem nem érem el a netet...Vagy mos akkor hogyan töltsem fel?

Vagy ilyenkor mi van?

Segítsetek kérlek!

Persze ahol van Wifi ott eltudom érni meg minden de itthonról, hogyan töltsem rá vagy ilyenkor mi van?

2011. dec. 21. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen telefonod van?A wi-fis routernek lehet jelszava amit a telefonon be kell irnod ha csatlakozol.
2011. dec. 21. 21:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Sony Ericsson Mix Walkman
2011. dec. 21. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Most az a gond,hogy a jelszót nem tudod vagy miután a beállitásokban bepipáltad a wi-fit úgy nem talál hálózatot?
2011. dec. 21. 21:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Bepipáltam a Wifit az összes hálózatot és utána semmi valami olyasmit ír ki, hogy "Kommunikációs hiba próbálja újra vagy forduljon a szolgáltatóhoz!"
2011. dec. 21. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Más eszközöd van ami látja a wi-fit?Mert ha az látja akkor a telóval van valami.Talán szoftverfrissités segithet rajta ha nem akkor vidd vissza a telefon ahol vetted és nézzék meg mi a baja.Ha szervizbe akarják küldeni ne engedd,mert az minimum 2 hét!
2011. dec. 21. 21:34
 6/10 A kérdező kommentje:

Szoftverfrissítés?

Azt, hogyan csináljam?

(Bocsi de szőke vagyok telefonilag.xD)

2011. dec. 21. 21:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Meg van már csak a jelszó kell!

Honnan a francból tudjam mi a jelszó?oO

2011. dec. 21. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
A WiFi hálózat tulajdonosától.
2011. dec. 21. 21:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszöntem.;)
2011. dec. 21. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:
keress olyan wifit ami nemkér jelszót :)
2011. dec. 22. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!