Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó mobil a samsung galaxy mini?

Jó mobil a samsung galaxy mini?

Figyelt kérdés

Akinek volt már vagy tud róla pár infót az írjon róla.

Meg hogy megéri-e megvenni?

2011. dec. 21. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ha a pocsék kijelzőt el tudod nézni, nem rossz

csak egy tanács: ne nézd el :D

2011. dec. 21. 21:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Androidos kezdőknek tökéletes..
2011. dec. 21. 21:10
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél inkább Xperia X8-at. Nem drágább, és jobb. A kijelzője is sokkal szebb, nem zavaróan pöttyös az alacsony felbontás miatt...
2011. dec. 21. 21:14
 4/15 anonim ***** válasza:

X8 at vegyen? Ezen jót röhögtem (haha).

A Samsung Galaxy Mini nek tényleg eléggé rossz a kijelzője. Szóval ezt ne vedd.

Vegyél Telenor One Touch ot az sokkal jobb. Ja és ugyanannyiba kerül, mint a Mini.

2011. dec. 22. 20:45
 5/15 anonim ***** válasza:
Tőlem röhögjél. A Minitől az X8 is jobb. Mellesleg ha nem telenorol, hogy vegyen OneTouch-ot? Ha viszont az, akkor tény, hogy kap egy Ace szintű telefont jó árban.
2011. dec. 22. 21:04
 6/15 anonim ***** válasza:

Még 1 hülyeséget mondtál. Illetve 2 őt is. Az egyik az, hogyha monjuk a T- mobile nál akarja venni , akkor Alcatel One Touch t vesz...

A másig meg az, hogy az Ace nagyon rossz telefon az árához képest. Az összes közép kategóriás telefon veri oda-vissza.

2011. dec. 22. 23:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha figyelmesen elolvasnád, amit írtam, akkor rájöttél volna, hogy nem írtam hülyeséget. Épp azt írtam le, hogy OneTouch személyében vesz esz Ace szintű telefont, és nem fizet + 30 ezret a semmiért...
2011. dec. 23. 11:23
 8/15 anonim válasza:

Nekem ilyen telefonom van és szerintem nem egy szar!

A kijelzője zavarja kissé a szemet! És nem a legideálisabb fényképezni! De itt egy részletes elemzés!

http://www.youtube.com/watch?v=r4_-O14-1DA

2011. dec. 24. 15:55
 9/15 anonim ***** válasza:

nézd meg az 1:40 és 1:46 közötti részt.

zavarja a szemet, ahogy ránézünk. és ez igaz. onnantól kezdve, hogy egy kijelző ilyen szinten el van rontva, befolyásolja az egész felhasználói élményt.

2011. dec. 24. 16:00
 10/15 M@x ***** válasza:
Én nem tudom hogy mi a probléma a kijelzőjével, én nem vettem észre semmi defektet rajta!
2011. dec. 25. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!