Nem megy az android játék pl GTA 3, galaxy s2 gyáriszofver, miért?
Üdv.
Remélem,hogy te értesz az android játékokhoz, konkrétan jelen pillanatban most a GTA 3 android verziójára gondolok,
mivel azthiszem megtettem mindent , hogy mennyen a játék
így utolsó ötlet ként írok neked remélve hogy tudsz segítséget nyújtani nekem.
Megtettem azt hiszem mindent-> Android\ data mappába másoltam a .com.rocstars.gta3 mappát
ezelőtt futtattam a GTA 3 apk. ot majd felmásoltam ugye..
nem ment mert le akarta tölteni..
Megcsináltam amit írtatok-> fogadjtam el a licence-t megtettem majd vissza, házikó,vissza a játékba .. a játék képe ott is volt de nem volt tovább..
a játék képe ott van és .
HELP kérlek
mit tegyek?
Galaxy s2 alap szoftver
2 samsung telcsim volt.nem galaxy.nekem azért lett belőlük elegem mert ugyan ezt csinálták,bármit akartam velük csak a samsungos hivatalos oldal által jóváhagyott cuccokkal volt hajlandó dolgozni.
ja meg a másik.a hugom fos nokiáját rádugom akármelyik pcre hasít,felismeri stb. ezeket az istennek sem.KIES program,abból sem mind1 melyik stb stb.szoftveresen egy szar szerintem,az AMOLED meg általában a samsung kijelző nagyon faszájos,de a többi...
nekem nokiám volt 10 évig .. symbianból már elegem volt, meg nem tudja követni a piacot a készülék sem..
samsung Galaxy S2 nagyon jó telefon. de nem tudom rá rakni komoly játékokat:\ passz h miért
megy rajta mindenféle hiba nélkül!:)
köszi
faja
#4 válaszra reagálva: de fut. Ezeken biztosan megy:
Galaxy Nexus
HTC Rezound
LG Optimus 2x
Motorola Atrix 4G
Motorola Droid X2
Motorola Droid Bionic
Motorola Photon 4G
Samsung Galaxy R
Samsung Galaxy S2
Sony Ericsson Xperia Play
T-Mobile G2x
Acer Iconi
Asus Eee Pad Transformer
Dell Streak 7
LG Optimus Pad
Motorola Xoom
Samsung Galaxy Tab 8.9 és 10.1
Sony Tablet S
Toshiba Thrive
Nekem is ilyen problémám van ...
mindent megcsináltam és a játék ikonja ott van de rákattintok és semmi :( valaki pls segítsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!