S. E. Xperi X8 memóriakártyát hogy találom meg?
Tehát csatlakoztattam a géphez a telót meg is jelent Phone Card néven a szgépemen. A musik mappába létrehoztam egy zene mappát és ebbe másoltam zenéket. Ez akkor a memóriakártyán van? ÉS ha igen hogy tudom a memóriakártya tartalmait megnézni?
A zenelejátszóban megjelennek a zenék, csatolni is tudom csengőhangnak....
HAllottam vagiy olvastam itt valami fájlkezelőről a marketen. Ez ingyenesen letölthető? És mi a pontos neve, hogy keressem?
De magát a mappát nem találom sehol....
Illetve a zenelejátszóba létre tudok hozni több lejátszási listát mintegy régebbi s.e. telefonban? Az egy walkmen mobil volt....
Szeretném ha a zenelejátszásban nem jelenne meg minden zene.
A musik mappába létrehoztam egy zene mappát és ebbe másoltam zenéket. Ez akkor a memóriakártyán van?....
A zenelejátszóban megjelennek a zenék, csatolni is tudom csengőhangnak.
Már meg is válaszoltad magadnak.
hogy tudom a memóriakártya tartalmait megnézni?...
HAllottam vagiy olvastam itt valami fájlkezelőről a marketen.
Ezt is jól tudod.
Ez ingyenesen letölthető?
Marketen nem csak 1 fájlkezelő van, hanem több is. Van amelyik ingyenes, van amelyik fizetős.
És mi a pontos neve, hogy keressem?
Mint már írtam több féle van. A legnépszerűbb az Astro, ES file expert (vagy file manager), de ugyanilyen jó még a File expert, Oi file maanger meg a Ghost commander is.
Keress rá a file manager kifejezésre és máris lesz egy csomó találatod.
De magát a mappát nem találom sehol....
Fájlkezelő nélkül nem is fogod látni. A különböző fájlokat a különböző alkalmazásokkal lehet használni, de átfogóan csak egy fájlkezelővel lehet minden mappát meg fájlt látni.
Illetve a zenelejátszóba létre tudok hozni több lejátszási listát mintegy régebbi s.e. telefonban?
Igen.
Köszönöm a sokrétű választ. Akkor még annyit hogy hogyan hozom létre azokat a lejátszási listákat? Erre végképp nem volt tippem :)
A többiről is csak sejtésem, ezért kérdeztem inkább, el ne basszintsak valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!