Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonhívás visszahallgatása...

Telefonhívás visszahallgatása lehetséges?

Figyelt kérdés

Hali

Valahogy visszalehet hallgatni olyan hívást ami az én telefonomról történt? Ha igen ez pénzbe kerül?

Előre is köszi

2011. dec. 20. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem csak max.ha felveszed hangrögzítővel(de az csak 2-3 percet enged),és csak ha van a telódon ilyen alkalmazás + megfelelően nagy winyó,vagy memóriakártya van benne ekkora fájlok tárolásához.

Szóval ilyen Blackberry,Iphone és hasonló csúcsmobilok jöhetnek szóba.Azért tudom,mert nekem is lett volna egy ilyen melóm,de ez rögtön egy ilyen nagyobb méretű beruházással indult volna.Vagyis még lehet bevállalom,de akkor azt adóssággal fogom indítani.

2011. dec. 20. 21:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez a probléma hogy a telefonom nem veszi fel. A telefonszolgáltatótól nem lehet kikérni?
2011. dec. 20. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Rendőrség kérheti ki,az is szerintem csak akkor,ha fenyegetés volt,vagy mondjuk büncselekményt(gyilkosságot,rablást,ilyesmit) beszéltek meg a majdani elkövetők.
2011. dec. 20. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
A beszélgetéseket nem rögzítik, csak ha lehallgatnak.
2011. dec. 20. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Egy 6 éves modell (K310i) nekem képes volt erre. De a mostani Nokia okostelefonomra is van ilyen alkalmazás. Korlátlan hosszúságú beszélgetést tud felvenni.
2011. dec. 20. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

K310i-t többek között itt tudsz még venni:

[link]

2011. dec. 20. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
A szolgáltató nem rögzíti a beszélgetéseket.
2011. dec. 21. 00:35
 8/9 kovacs magdolna2 válasza:
51%
Ez hülyeség minden beszélgetést rögzítenek szerintem pár hónapig.
2022. szept. 16. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A mobileszköz jelzésforgalmát rögzítik ( több évig tároljál) erre törvényi kötelezettség van. Hanghívás beszéd részét - hacsak nem a pl az ügyfélszolgáltot hívod - nem rögzítik.
2022. szept. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!