Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Star 2. Vélemények,...

Samsung Star 2. Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Új telót vennék idén karácsonyra. Ez az a telefon ami nagyjából még olcsó és jónak is tűnik. Miért válasszam ezt? És miért ne?
2011. dec. 20. 17:57
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Ha van még valami kérdésed írj a privibe, de itt is kérdezhetsz, mert ezt is figyelem. Előző voltam.
2011. dec. 27. 11:24
 12/25 anonim válasza:
50%
Szerintem nagyon jó. Láttam sokan mondták hogy androidot vegyél. De felesleges. Ez is elég okos telefon. Van rajta samsung apps alkalmazás amiről letölthetsz sok mindent. A böngészője is egész jó. Ha még érdekel valami nyugodtan írj!
2011. dec. 29. 14:10
 13/25 anonim válasza:
66%

szia! én mentem édesanyámmal telefont venni... kinéztem magamnak egy BlackBerryt. de mielőtt megmutatta volna a csaj kirakott pár telefont. és megláttam egy gyönyörű szép, dizájnos telefont. így már szűkült a kör. vagy a BlackBerry vagy a Samsung Star II. végül a Samsungnál maradtam. mikor kijöttünk a boltból, kicsit rosszul éreztem magam, hogy lehet, hogy meg fogom bánni. de sokkal jobban nézett ki..tiszta szerelmes lettem. 1 hónapja, hogy megvan, de egyszerűen imádom. épp egy fél órája néztünk egy katalógust amiben egy BlackBerry volt. és édesanyám megkérdezte: megbántad?

egyáltalán nem bántam meg! és szerintem te sem bánnád. :) nagyon szuper egy telefon. minden jó rajta. a kamera, a zenelejásztó..stb.. :) olcsó és nem csak jónak tűnik, de az is :) én erre biztatlak. :))

2012. jan. 10. 17:19
 14/25 Hella válasza:
Sziasztok!! Engem is érdekelne ez a telefon..:) Wifi van rajta?? működik azzal pl a facebook???:) Ez lenne a kérdésem.Köszi a válaszokat!!
2012. jan. 16. 09:59
 15/25 anonim válasza:
Nekem is lenne két kérdésem. 1. hogy a témát lehet-e rajta változtatni? Mert azok a vonalak, ahogy egy-két képen láttam a menüben az ikonok között, nekem csak azok nem tetszenek. 2. hogy az érintőképernyője elég gyors-e, nem akadozik, vagy ilyesmi? Köszi a válaszokat előre is.
2012. jan. 16. 11:16
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! És ha esetleg valaki válaszolna a 2 előzőre, én is megköszönném.
2012. febr. 6. 10:48
 17/25 anonim válasza:
Igen lehet rajta témát változtatni, sőt mi több a hozzá adott Samsung apps-ból is tudsz leszedni.
2012. febr. 10. 23:00
 18/25 anonim válasza:
Ja és nem tudom hogy másoknak fagy e a telefon mert nekem nem szokott.Persze hogy sok alkalmazást nyitva hagysz akkor akadozik, de a fájlkezelőben be tudod zárni őket.
2012. febr. 10. 23:02
 19/25 anonim válasza:
Ha valakinek kérdése van a telefonnal kapcsolatban vagy meg akar tudni róla egyebeket is akkor írjon privátba.
2012. febr. 10. 23:04
 20/25 anonim válasza:
Én őszintén nagyot csalódtam benne. Még tavaly karácsonyra kaptam, örültem meg minden, de ahogy egyre inkább megismertem, kezdtem rossznak tartani. A telefonon attól függ: ha netezni akarsz, nem érdemes, ugyanis mindig kiírja hogy 'nincs elegendő memória' és ennyi, utána se frissíteni nem tudod az oldalt, se semmi. Igazából a telefon memóriája össz. 25MB, ezért én még üzenetet se tudok fogadni. Már nincs szinte semmmim a telefon memóriáján, mégse tudok fogadni. Mostanra már 10000Ft-ért megkaphatod Telenornál. Tavaly apukám 21000-ért vette. Ennyiből látszik, mennyit ér:s A Telenor honlapján jónak állítják be. Végülis melyik telefont nem állítják be annak? Szóval szerintem ne vedd meg, mert nem éri meg. (Bár te tudod, te választásod)
2012. nov. 16. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!