Sony Eriscon X 8 és a X 10 mini pro között mi a különbség?
"alapból újabb szoftvert adják)
Mivan??????? Az x10-en 2.3-as szoftver van a x8-on pedig 2.1. Lehet pár oldalon még mindíg 1.6-ot írnak, de biztos lehetsz abban, hogy 2.3-al adják.
X10: 8.1 megapixeles kamera, képstabilizátor, arcfelismerés, hatalmas 4"-os kijelző, alapból 1Gb memória és ajándék 8Gb-os memóriakártyát adnak hozzá, 1Ghz-es ARMV7 processzor...
X8: 2.3 megapixel, és egy nagy szar kamera, kicsi kijelző, alapból 128 mb memória és csak 2Gb-osat adnak hozzá. ARMV6-os csupán csak 600MHz-es processzor...
Az X10 fényévekkel veri az X8-at ez nem kérdés. Az X10 egy komoly hardverrel megáldott androidos készülék, amivel már nagyon jól boldogulsz minden tekintetben. A képernyője is nagyon jó, bár lehetne egy picit élesebb de az nem jelent semmit.
Jajj boccs nem láttam, hogy mini pro-t is irtál.
Basszus én meg írom itt az okosat az X10-ről....::))
Te normális vagy? Az előbb felsoroltam a tulajdonságaikat és még azt mondod, hogy az X10 nem jobb az X8-nál?
Ezek az értetlenek...De az árukat is megnézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!