Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson fanok! Mit...

Sony Ericsson fanok! Mit szóltok hozzá, hogy a Sony felvásárolja az Ericssont?

Figyelt kérdés
Sony fanok lesztek, vagy átpártoltok másik gyártóhoz?
2011. dec. 19. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Elég hülye kérdés...

Aki meg eddig motorola fan volt ezután google fan lesz vagy átpártol mondjuk a sony-hoz?:D

2011. dec. 19. 22:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Nagy változás lesz ezzel.

Gyakorlatilag annyi, hogy ezután nem Sony Ericsson lesz a telefonokon, csak simán Sony...

2011. dec. 19. 22:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik nem vagytok tisztában vele, hogy a Sony eddig mennyit tett hozzá az SE telefonokhoz. A nevükön és a Bravia engine-en kívül szinte semmit.
2011. dec. 19. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Meg ezenkívül pénzelte az ericsson-t.

A sony nélkül már rég nem lenne sehol...

2011. dec. 19. 22:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Nyilván, de nem ez a releváns most, hanem, hogy ezentúl a Sony fogja gyártani a telókat, nem az Ericsson. Tehát erős túlzás, hogy a néven kívül semmi nem fog változni.
2011. dec. 19. 23:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Ezután se a sony fogja gyártani a telókat, nem fogják az ericsson részleget kidobni.

Ugyanazok fogják csinálni ezután is a telókat akik eddig, csak Sony néven...

2011. dec. 19. 23:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Én maradok Nokia FANBOY-nak!!! :-)
2011. dec. 19. 23:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Azt pedig hamarosan a Microsoft veszi meg.:D

A sony legalább úgy állt össze anno az ericsson-al, hogy volt saját telefongyártása is.:D

2011. dec. 19. 23:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Sony fan vagyok, SE-t meg az utóbbi években nem igazán szerettem, remélem jó irányba mennek és akkor örülni fogok.

Szerintem ez amúgy csak jót jelenthet, mert így sok Sony programot/dolgot beleintegrálhatnak majd a telefonokba.

Rosszabb nem lesz valószínűleg.

Amúgy hogyhogy most jött ez a kérdés? Hetek óta lehet tudni, hogy már meg is vette.

2011. dec. 19. 23:30
 10/13 anonim ***** válasza:
A SONY nem vásárolja fel az Ericssont. Az Ericsson továbbra is marad az a svéd távközlési berendezés gyártó aki eddig is volt ( több mint 100 éve ). A Sony-Ericsson közös vállalkozásból vásárolja ki a Sony az Ericssont, ami nagy különbség.
2011. dec. 20. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!