Miért nem tudok zte blad-re recovery Clockwork-et telepíteni?
Letöltöttem az ingyenes ROM Managert és ha a flash clockworkmod-ra megyek kiválasztom a zte blade-et nekiáll tölteni és amikor végig megy a csík azt írja ki hogy:An error occured while attempting to run privileged commands!
Így nem fogom tudni soha feltelepíteni a CM7-et. :( Tud valaki segíteni?
Most 2.2 hivatalos telenor verzió van rajta. De a telefon független.
Innen szedd le a recovery-t, aztán fastboot-al a legegyszerűbb flashelni:
fastboot flash recovery fájlnév.img
fastboot reboot
És kész.
Ez a fastboot , hogy működik?
Letöltöttem és van benne egy exe is.
Azt kell elindítani?
Mármint a fastboot-ot töltötted le?
Nyitsz egy parancssort (windows alatt Start menü->Futtatás->cmd), belépsz a könyvtárba, ahol a fastboot van és onnan adod ki a parancsokat. Persze előtte csatlakoztatod a telót a géphez (csak töltésre, nem mountolod) és belépsz a bootloaderbe.
Megőrülök!!
Két napja próbálkozom de nem sikerül.A baj már ott kezdődik, hogy nem tudom root-olni a teefont.Azt olvastam hogy z4root-ot kell feltenni.Az megy is és kiírja hogy ujraindításig root vagyok.De ha elindítom a rom managert és rámegyek a Flash ClockworkMod Recovery-re azt írja ki hogy:An error occured while attempting to run privileged commands!
Innen tovább nem jutok.Nagyon szeretném felteeni ezt a CyanogenMod 7 romot de nem jön össze.
Erről az oldalról próbálom telepíteni lépésről lépésre: [link]
De már a root-olás nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!