Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni telefont és nekem ezek tetszenek.. : Samsung Galaxy S2 vagy Samsung Galaxy Note, Iphone 4s... talán htc(...)

Ezekre használnám.: telefonálás, sms, zenehalgatás, wifi (internet, alkalm. letöltése és GPS..! szerintetek melyik lenne ezekre a legjobb? :)) előre is köszönöm a válaszokat :))

2011. dec. 19. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Note-ot ne. Az S2 bőven elég mindenre, sőt szerintem nagy is. Jelenleg az S2 a csúcsandroid, és szerintem elsődelegesen egy Android vs iOS vita kell, hogy legyen ez.

Ha nem hekkeled, akkor az alkalmazások letöltése iPhonera bonyolultabb. kb 500e+ alkalmazás 1/3-át le tudod tölteni, többi fizetős. Androidnál 400e+ alkalmazás 2/3-át le tudod tölteni, és 2 érintéssel beállítani a külső forrást (ájfonnál meg egy fel kell törni a rendszert), ami után a maradék fizetős is könnyen telepíthető. Ha netezésre is inkább S2, jóval nagyobb, mint az ájfon, ez itt szerintem előny.

...igazából ezek csak szőrszálhasogatások.

a kérdés

-testreszabhatóság vagy elegancia?

2011. dec. 19. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Én az iphone 4s t javaslom , mivel nekem nagyon tetszik az egyszerűsége a telefonnak , tökéletes , akadásmentes ,mindenre képes ami kell egy felhasználónak , amiket itt leírtál mindenre képes , és méghozzá a leggtöbb alkalmazás az app store ben van szal még 1 piros pont.

Negatívumok/pozitívumok:

Negatívum: az akku val problémák vannak , nagyon keveset bír (bár elv próbálják orvosolni, a kövi update-ben)

Törékeny : kelleni fog 1 tok + 1 fólia , itt magamból indulok ki , mivel én már leejtettem 1 párszor , igaz nem esett baja , de azért a drop testek elrettentő eredményt mutatnak (de az sgs 2 nek is gorilla glass védi a kijelzőjét szóval én arra is vennék)

Siri - gondolom ezt nem kel bemutatnom

Sajnos az Sgs2 ről nem mondhatok semmit , mivel még nem is fogtam a kezemben , csak a felhasználói vélemények alapján írok pár pozitívumot/negatívumot:

Ütésálló - az iphone al szemben

Testreszabható ,

nehézkes kezelni - pl. felkell húznod a procit ha akadásmentesen akarsz hd játékokat játszani, DE EZ NEM FELTÉTLENÜL ROSSZ , mivel akár nagyobb teljesítményt is kihozhatsz belőle

műanyag hátlap - nem feltétlenül rossz , de egy felsőkategóriás okostelefonnál nem ártott volna legalább a fém

2011. dec. 19. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:

sry lemaradtak még a pozitívumok - iphone 4s :

gyönyörű képet ad a retina display - jobb és szebb mint a super amoled

a kamerája valami lélegzetelállító , [link]

és még azért belejavítanák az első válaszolóba :

Ha nem hekkeled, akkor az alkalmazások letöltése iPhonera bonyolultabb. kb 500e+ alkalmazás 1/3-át le tudod tölteni, többi fizetős. - nem bonyolult , bemegy az appstore be és letölti , és attól még h fizetős ugyanolyan könnyen lelehet tölteni

(ájfonnál meg egy fel kell törni a rendszert), ami után a maradék fizetős is könnyen telepíthető - a rendszert nem kell feltörni tökéletes úgy ahogyan van , ráadásul még nem is lehet :D (iphone 4s) , és szerintem ezzel azt akarta mondani , hogy ezután a maradék fizetős app ingyenessé válik

2011. dec. 19. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)) és tényleg gyönyörű képeket készít a Iphone :) Note-t pedig biztos nem veszek (megnéztem az árát...)
2011. dec. 19. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!