Beázott a samsung x830-am. Mennyibe kerülne kb. , hogy kiszárítsák?
Figyelt kérdés
Ilyenkor minden adat (sms, kép...) elveszik róla, vagy megmarad?2009. máj. 18. 18:23
1/6 anonim válasza:
az én Samsungom a mosást kibírta, magától megszáradt 2-3 nap alatt. hibátlanul működik tovább. remélem, te is így jársz!
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem igazából csütörtök este óta nem jó és már tényleg kezdek aggódni érte :( Már szedtem szét és hagytam, már hajszárítóztam is, lefelé fordítottam.... Már nincs több ötletem és néhány gomb és a közepén az a tekerő még mindig nem működik :S
2009. máj. 18. 18:37
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, mennyibe kerülne, de egyik haverom Samsungja ugyancsak beázott egy pár hónapja. Ő nem vitte el sehova, kiszárította, azóta működik neki. Próbáld meg elvinni szervizbe ha nem javul meg magától.
4/6 anonim válasza:
szerintem is szervízben a helye. igaz a samsungok kevésbé szeretik a vizet mint a többi telefon, mert az alkatrészek úgy levannak ragasztva rajta hogy nem lehet lecserélni, max az alaplapot, de az maga a telefon és nagyon drága. kiszáradni kiszárad magától, és használni is lehet egy darabig, csak ha az alkatrészeken az oxidáció, ami a víztől van zárlatot okoz akkor már nehéz lesz helyre hozni.tehát inkább most egy 2-3000ft-os takarítás, mint aztán egy alaplap csere, amit meg már nem igazán éri megcsinálni.
5/6 anonim válasza:
ha utánna rögtön kivetted az akkut akkor kiszárad, ha 30 másodrepcig még zárlat alarr áramot kapott, akkor szerviz.
én is így jártam az egyikkel.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát az lett a sorsa, hogy kaptam egy omniát, x830at meg beletettem a dobozába a szekrény aljába és fél év után mikor bekapcsoltam nem volt semmi baja :D
2010. jún. 2. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!