Van ilyen gps androidra?
Figyelt kérdés
Olyanrra gondoltam aminél úgy is meglehet adni a célpontot ha oda kiteszek egy zászlót vagy valamit mert mondjuk nem tudom a pontos címet vagy vidékre megyek és ott nem mutatja a földutakat akkor jo volna ha legalább a beton út végéig el navigálna.
na szoval valami ilyet keresek. INGYENESBE!!!!
köszi!
2011. dec. 18. 21:41
1/5 anonim válasza:
Eddig minden navi tudta, amit próbáltam. Próbálkozz iGO-val.
3/5 anonim válasza:
Igen, a google maps is jó, bár ha nincs net előfizetésed, akkor sokba kerül, hiába generál kevés adatforgalmat.
4/5 anonim válasza:
Google Maps-ban le lehet menteni már a térképeket. :)
Valahol wifin letárolod a környéket, amerre mész és kész, már nem is kell adatforgalom. :)
5/5 anonim válasza:
Igen, ez akkor jó, ha előre tudod, hova akarsz menni. Mondjuk én olyankor nem használom, csak akkor szedem elő, mikor nem tudom, merre menjek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!