Megér 40 ezer pluszt az SGS2 az Arc S-sel szemben?
Figyelt kérdés
Pro kontra. A pénzt még össze tudnám kaparni, de nem szívesen adnék többet érte, azonban azt mondják későbbre nézve megérné a játékok miatt pl.2011. dec. 18. 20:28
1/3 anonim válasza:
Megéri én is elöször arc ot akartam,de az s2-őt választottam.Brutálisan jó telefon csak ajánalni tudom!
2/3 A kérdező kommentje:
Felbontása milyen, mert az az egyetlen dolog ami nem a legjobb.
2011. dec. 18. 20:32
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem! A kijelző felbontása valami vicc, nem is értem, hogy gondolták ezt a felsőkategóriában. A pixelességet semmilyen AMOLED nem kárpótolja. Ezen kívül a gyári ROM röhej, optimalizálatlan, ahogyan azt a Samsungtól megszokhattuk. Az ócska fényes ujjlenyomatszedő készülékházat pedig már ne is említsük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!