Mit válasszak?
Samsung Galaxy Ace
HTC Wildfire S
Sony Ericsson Xperia Mini
hmm értem =/
és a galaxy gio, az mien szerintetek?
Gio gyenge az elözö 3-hoz képest!!
Sztem a Wildfire a legjobb ezek közül!
Na látom az előzők nem sokat konyítanak a dologhoz, szóval nagyjából:
Az, hogy 2 nap alatt lemerül, nem a Mini hibája, a két nap egy okostelefonnál nagyon jó teljesítmény. A Galaxy Ace remélem csak vicc akart lenni, egy elavult procival ellátott, túlárazott harmatgyenge kütyü. A Gio-t tényleg ne hasonlítsuk ide, mert nem nagy szám, még az Xperia X8 is többet ér. A HTC Wildfire S jó, minőségi, a gyári szoftver brilliáns, csupán a procival van gondja, mert ahogyan az Ace-nél, itt sincs teljes Flash támogatás. Viszont jobb nála, ez tény. Végül az Xperia Mini, na igen, a árkategóriájában verhetetlen, a legjobb ár/érték arányú kütyü ennyi pénzért. Itt már van ARMv7-es proci, video-dekódolás és Flash, tehát teljes körű lehet az internetezés. Ezenkívül már tudja a HD videofelvételt. Egy picivel jobb nála a Live, a kijelzőnek és a másodlagos kamerának köszönhetően. Szóval a sorrend így néz ki:
SE Live, SE Xperia (nem X10) Mini, kicsit lemaradva a Wildfire S. A többiről kár beszélni. Ha találnál ennyiért DEFY-t, azt érné meg igazán, de ahhoz szerintem kell még 7-8 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!