Ezt hogyen kell?
Figyelt kérdés
Szijasztok.Apukámtól kaptam egy iphone 4s et és már tudom hogykell bekapcsolni meg minden csak zenét meg filmet hogylehet rátenni?előre is köszi
12/L
2011. dec. 18. 14:59
1/7 A kérdező kommentje:
jaaa és játékokat hallottam hogy van alkalmazás iphone 4s re de felhasználó nevet és jelszót kér .és apa most kintvan külföldön van és nemtud segiteni anya meg nemért hozá
2011. dec. 18. 15:03
2/7 anonim válasza:
Azt nem értem, minek vesznek valakinek ilyen komoly készüléket, amikor ennyit ért hozzá. Magyarán semmit! 4S-re még nincs jailbreak (gondolom, nem tudod, mit jelent), így még nem tudo normálisan kihasználni sok mindenre. Egyébként is kétlem, hogy hasznát fogod venni a tudása nagy részének, mikor "már" megtanultad bekapcsolni. Használati utasítás nincs? Nem kötözködés, de ki tudok akadni az ilyenen...
4/7 anonim válasza:
szerintem próbáld meg ráküldeni usb kábelen vagy bluetoothon!
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
remélem ellopják a suli előtt, és megtanuljátok hogy kinek való egy ilyen csúcstelefon! :))
7/7 anonim válasza:
Lehetnétek picit segítőkészebbek,attól függetlenül hogy nektek meg kell dolgozni az ilyen telefonokért!
Kiscsaj!
Ajánlanám a telefonguru.hu oldalt ott talán segítőkészebbek a az emberek.És érdemes végigolvasnod a használati utasítást mert abba mindent leírnak!Vagy ha nincsen használati utasítás akkor írd be a google.hu -ba iphone 4s használati útmutató .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!