Mennyire zavaró az Xperia mini képernyőmérete?
Egyáltalán nem zavaró, mert nagyon szép képet ad...
Meg amúgy is a 3 col egy "kellemes" méret.
Nyilván belül semmi baj nincs a telóval. Külsőleg azt kell mondjam: érdekes. Kellemes tapintású, megszerethető készülék. Pozitívan állok hozzá, mert gondolkodom a megvételen. De egy kicsit vastag, egy kicsit tényleg rövid és nagyon kicsik rajta a betűk. Az alakja is érdekes,nem rossz, de nekem az jön le, hogy nőknek tervezték. Érdekelne, hány fiúnak, férfinak van ilyen készüléke.
Egyébként a T-nél most 20eFt-ér adják egy alap számlás előfizetéssel, ugyanennyi a HTC Wildfire S is. A live - ami egy ellensúlyozná a méretbeli aggályaimat- 40eFt, ugyanabban a konstrukcióban. A másik dolog, ami nekem lejön, hogy néptelefonná akarják erőltetni, mint annak idején a S S5230-at.
(Nem akarok az S5230-ról vitát nyitni, de tény:
„A harmincmillió eladott Star fele Európában talált gazdára, Dél-Amerikában ötmillió, Oroszországban hárommillió, Kínában pedig egymillió fogyott. A statisztika szerint Németországban és Ausztriában volt a legsikeresebb.”
Szerintem az akkori ár/értékviszonyokhoz (2009) képest egyáltalán nem volt rossz, bár ennyiből bizonyára akadt pár gyári hibás.) bocs az off-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!