Iphone 4S-t külföldről van értelme rendelni?
Figyelt kérdés
ha igen honnan?2011. dec. 17. 17:22
11/12 anonim válasza:
Kedves ma 10:23 - Kiválsztod a színt és ott van, hogy "Or get iPhone unlocked and contract-free.... ezen mar tul vagyunk, ha elolvasnad amik fentebb irva vannak akkor rajonnel. Koszonom a tanacsodat de kepzeld en itt elek es tudom hogy kell haszanlni az oldalt :)
En arra voltam kivancsi es tenyleg oszinten kivancsi, es nem kotekedni akartam, hogy a USAban vasarolt fuggetlen teloba hogyan lehet simet szerezni. Bemesz akarmelyik szolgaltatohoz es veszel egy simet? Oke, de gondolom kell venni csomagot is, nem? Hiszen az ajfonnak net is kell stb. Es ha megvan a csomag, ala kell irni eveket vagy hogyan mukodik?
Ha nem tudsz a kerdeseimre erdemben valaszolni, akkor inkabb ne valaszolj.
12/12 anonim válasza:
igen , annyi az egész , hogy bemész 1 szolgáltatóhoz és elmondod h te 1 mikrosim et szeretnél (vagy a már meglévő kártyádat viszed el a szolgáltatódhoz) és pár nap és kész a kártya / letudod magadnak otthon vágni a normál sim et ollóval és úgy is müxik. A net meg attól függ hol vagy ,valahol csak előfizetés mellé adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!