Van már valakinek F038 Fly Yng mobilja?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 16:50
1/10 anonim válasza:
Én ismerem!
Szerintem ez még a katasztrófális dual sim-esek közé tartozik!
Nem mondanám rosszank tényleg de amennyiért az ilyen vaterákon árulják az nevetséges! 10ezer forinton felül nem éri meg megvenni.
2/10 A kérdező kommentje:
Épp ilyent szeretnék venni és olyan valakit keresek,akinek már van vagy volt hozzá "szerencséje". Szóval,szerinted kamu a wifi,GPS és minden,amit hírdetnek?
2011. dec. 17. 17:14
3/10 anonim válasza:
van benne wifi biztosan, de sok mindenre nem használható mivel az opera mini és a gyári(mTK-s cucc) böngésző is hamar kifogy a memóriából és megfagy!
GPS nem sok mindenre használható mert program ami kihasználná nincs(mivel java appokkal oldható meg a bővíthetőség)!
Amúgy mennyiért szeretnéd venni?
4/10 A kérdező kommentje:
26 ezer fölött kínálják... Igazából olyan mobilt szeretnék,ami 3-4 SIM-et kezel és felveszi a telefonbeszédet is. A wifi és GPS csak hab lenne a tortán.
2011. dec. 17. 17:48
5/10 anonim válasza:
Annyiért ezt nem ajánlanám!
Inkább egy myphone(ebből is van wifi-s és a speedshop még garit is ad rá + olcsóbb), vagy vannak dual simes samsungok is amik nagyon jók
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most aztán nagyon tanácstalan lettem... :-(
2011. dec. 17. 18:59
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
3-4 SIM-es,hosszabb távon megbízhatót tudtok ajánlani?
2011. dec. 17. 19:50
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,aki válaszolt! Azt hiszem van min elgondolkoznom.
2011. dec. 17. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!