Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 700-ast vagy Sony...

Nokia 700-ast vagy Sony Ericsson Live-ot vegyek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 12:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Igazából az órajel nem minden, az architektúra(armv6i) elavult!

A symbiant ARMv6-ra írják! Windows Mobile és Symbian(s60, s60v3, UIQ)-hoz nem elavult az architektúra jól meghajtja csak sajnos az optimalizálás ennyi effekt és a tartalom görgetések miatt nem ér semmit, mivel gyenge a proci, akadni fog a menü is nagyobb listák görgetésénél!

De sajna se hosszútávon nem lesz jó, és már most sem jó, a symbian egy jó rendszer csak elég mostohán bánnak vele, nem fejlődnek csak ugyanazokkal a hardverekkel dobálják ki újra meg újra(már 2éve) a telefonjaikat!

Én egy Felső-közép kategóriás android-os mellé tenném a voksom, most van az Xperia mini(ami nagyon kellemes és erős készülék) ha nem szeretnél nagy telefont!

Amőgy kérdező mennyit szánsz rá? És milyen konstrukcióban szretnéd venni(kártyafüggetlen, t-mobile/vodafone/telenor kártyás/előfizus)?

2011. dec. 16. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Mind a kettő nagyszerű és gyors készülék, azt kell választani amelyik jobban tetszik.
2011. dec. 16. 14:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg Telenoros vagyok, csak át szeretnénk menni a T-Mobile-hoz és ezt a telefont már onnan szeretném vásárolni. Ez a 2 tetszett meg. Olyan 50-60-70 ezer Ft-ot szánnék rá, szerintem kártyásan. De ha találok egy jót, akkor lehet, hogy előfizetéssel is megveszem, de mindenképpen a T-Mobile-tól.
2011. dec. 16. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Ami most t-mob-nál megéri:

[link]

[link]

[link]

Nekem most Optimus Black-em van, nagyon megéri az árát, én is t-sen vettem előfizura, alap rommal is nagyon jó, nagyon folyamatos az egész, a böngésző sem akad, nagyon jó felső kategóriás telefon!

2011. dec. 16. 14:37
 15/18 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket. ezek szerint CSAK az Android éri meg?
2011. dec. 16. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:

12. válaszoló, leírták, hogy nem, nem mind a kettő gyors. A Nokia procija régi, elavult darab, az az 1GHz sz@rt sem ér ott. Nem az órajel a lényeg.

Kérdező: nem feltétlenül csak az Androidot éri meg. Ott van pl. a Nokia N8, aminek a procija 680MHz-en ketyeg, mégis többet ér a Nokia 700 procijánál. Jól van optimalizálva a Symbian rendszerre és ujabb típusú a CPU ARMv7 utasításkészlettel. Az N8-on kívül az egyetlen további értelmes Nokia az N9, csak az meg túl van árazva nem kicsit.

A linkekhet: Az Xperia Mini valóban jó választás, a legjobb ár/érték arányt tudhatja magáénak. A DEFY szintén, bár csak a kijelzővel több nála. Az LG-t nem ajánlom, nem sikerül jól optimalizálniuk a rendszert, ezenkívül a sajátos felületük is kissé lemaradásban van. Amit még valóban megérné megvenni, az a HTC-től a Desire S. Kifogástalan darab!

2011. dec. 16. 14:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak.

Az Xperia Mini tényleg nagyon megéri, a másik kettő kérdőjeles. Egyforma hardver van alattuk, gyengébbek, mint a SE. Az LG-nek jó a kijelzője, viszont a gyári rom nagyon nincs a helyzet magaslatán. A Defy+ megérné, ha 15 ezerrel olcsóbb lenne.

2011. dec. 16. 14:52
 18/18 anonim ***** válasza:

A Nokia N8-ban is ARMv6-os procc van! Ugyanaz minta 700-ban, igaz jobban optimalizált, de akkor sem éri meg

Az LG attól függetlenül, hogy szarul optimalizált, a rendszer elég jól teljesít a kezeleőfelület sem rossz a samsung Touchwizzel azért felveszi a versenyt!

Ami még megéri az az LG Optimus 7 és a Samsung Omnia 7, ezek nagyon jó windows Phone 7-es telefonok, jó hardver és jó szoftveres adottságokkal

2011. dec. 16. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!