Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom letölteni a telefon...

Hogy tudom letölteni a telefonomra az msn-t?

Figyelt kérdés
kötöttem a telefonomra internetett de nemtudom letölteni. Lg gd 510 , lehetséges rá letölteni?
2011. dec. 15. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem nem lehet,legalább is nincs oprendszere akkor elméletileg nem tudsz hozzá semmit sem feltenni.

Hívd fel az ügyfélszolgálatot amelyikhez tartozol és kérdezd meg mert az ilyeneken lehet hogy tudnak segíteni vagy a boltot ahol vetted.

Remélem azért sikerül rá találnod valami msn-t.

Uh lehet hogy mégis csak tudok segíteni,most olvasom hogy van rajta java,akkor elméletileg a javas játékok és a javas progik elindulnak rajta ,ezt viszont a nokiaprogramok.hu-nál tudsz bőven töltögetni ,tudom hogy nokiaprogram az nokiáa van de a java alkalmazások elég sok telefonhoz jók.

Meg még egyet megpróbálhatsz

[link]

Sok sikert!

ÜdV!

2011. dec. 15. 19:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen! próbálkozgatok :)
2011. dec. 17. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!