Samsung Galaxy S vagy Sony Ericsson Xperia Arc S?
Figyelt kérdés
Melyik telefont ajánlanátok?
ezt a kérdést is én tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
a szempontok ugyanazok: alkalmazások, játék, netezés, és valamilyen szinten zenehallgatás.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)))
2011. dec. 14. 21:40
1/3 anonim válasza:
Na szóval, a Galaxy S és az Arc S nem egy kategória. Az Arc és a Galaxy W egyaránt kenterbe veri a Galaxy S-t.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem.
A galaxy W-hez 38 ezer forintért,(nem, nem elírás 38 ezer!!!) a Se Arc S-hez pedig 79 ezer forintért tudnék hozzájutni. Megnéztem az adataikat. Nos, nagyjából egy kategória a készülék, és tekintettel arra, hogy az Arc S több mint kétszer annyi, a Samsung Galaxy W-t fogom választani.
2011. dec. 14. 22:46
3/3 anonim válasza:
Nekem Arc S-em van. Hibája, hogy telefonálás közben sokszor lefagy, de ez lehet gyári hiba, szóval ezt leszámítva nagyon meg vagyok vele elégedve. Bírja a strapát. A Samsung nem igazán gyárt jó telefonokat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!