Nokia 500 vagy c 5-00?
Figyelj, hiába van vakuja a C5-nek, mert:
1. a kamerája csak 3.2MP-es, ezáltal homályosabb képet produkál
2. a kamerája Fixfókuszos. A Nokia 500 EDOF kamerája sem egy nagy szám, de a fullfókusz még mindig jobb.
Továbbá a C5 S40-es szoftverje ma már nem jó semmire, legfeljebb sms-ezni meg telefonálni. Ebből adódóan hardverileg nem is törekedtem semmi komolyra. Nem értem, hogy voltál képes összehasonlítani a két kütyüt, mert viccen kívül írom a következőt: a Nokia 500 egy okostelefon, de a C5 a butatelefonok kategóriában üldögél.
N8 és N9 100-120ezres telók
-nem fontos a testreszabhatóság
-nem fontos a kezelőfelület
-nem fontos az alkalmazások sokszínűsége
-fontos a qwerty
-fontos a navigáció
-PERDÖNTŐ tényező a kamera
Még egy pici kis elkötelezettség a Symbian és a Nokia mellett és N8 máris toronymagas esélyes. Bár nem tudom elképzelni, hogy rám valaha is illenének ezek az tulajdonságok, de ha igen, N8-at vennék
-egyszerűség
-letisztultság
-gyorsaság
-10/11 anyaghasználat
-10/11 összeszerelés
-nagy felhasználói élmény
-nem fontosak az alkalmazások, és maga a használhatóság
N9 egy tökéletes választás :)
N9-et függetlenül nem találtam 156.000 alatt. Inkább a 170-180as árhoz közelítenek.
Én nem dobtam hátast tőle. Ennyi pénzért elvárható a jó anyaghasználat és összeszerelés, nem pedig erény.
Egy felső kategóriás HTC, Sony E., de még Samsung is hozza ezt a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!