A Galaxy S2 vagy az Arc kijelzője a szebb?
Tudom, rengeteg hasonló kérdés van. Tudom mi a különbség az oled és az lcd között, éppen ezért azt gondolom, hogy az S2 gyönyörű képet ad menüben való bóklászás közben, de a képeknél, videóknál nem vagyok biztos benne, hogy előny a tökéletes fekete. Ismerem mindkét telefon jellemzőit, szóval a két mag engem nem hoz lázba és az sem, ha egy másodperccel gyorsabban reagál az S2. Engem tényleg csak a kijelző érdekel:)
YouTube-on láttam videókat, amiken az S2 képe ugyan kontrasztosabb volt, de ez úgy tűnt, abból adódott, hogy a sötét színek nagyon sötétek voltak, szinte összeolvadtak, ami a sötétebb részletek kivehetősége szempontjából szerintem nem előnyös. De nem tudom mennyire lehet hinni egy kamerának, azért az emberi szem másképpen látja a dolgokat.
Aki látta már élőben a kettőt pl. videó lejátszása közben, vagy képeket megjelenítve, mi a véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!