Samsung Galaxy Ace-n mit kell beállítani, hogy felismerje a számítógép?
Figyelt kérdés
elvileg itt kell beállítani: alkalmazás beállítások:fejlesztés:USB hibakeresés. kiveszem a jelölést,de automatikusan visszateszi :|2011. dec. 13. 21:13
1/2 anonim válasza:
Fel kell telepíteni az USB drivert, amit a KIES program tartalmaz (az alap kezelő progija) vagy külön is le lehet tölteni. Azután megkérdezi hogy lekapcsolod-e az SD kártyát, emgedélyezni kell, és már megy is. Az USB hibakeresés nekem folyamatosan ki van pipálva, nem kell piszkálni.
2/2 anonim válasza:
Nekem is visszarakja úgy, de így felismeri nekem az eszközt, de a telefonon ha rányomok a belső tárhely csatlakoztatására, akkor nem csatlakoztatja:s betölt és kiadja még1x ugyanazt. vki segítsen=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!