Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen fajta INGYENES androido...

Milyen fajta INGYENES androidos médialejátszókról tudok, melyek erre képesek? Linket is légyszi', a letöltéshez. Köszi.

Figyelt kérdés

Az alábbi három al-kérdés közül ha valaki csak egyikre tud válaszolni, örömmel veszem azt is! Előre is köszi.

Ilyen fajtájúakat keresek:

- egyrészt audio player-t, mely ezekre képes:

equalizer, flac, mp3

- másrészt video player-t, mely ezekre képes:

avi, 3gp, mp4, ESETLEG: KEZEL FELIRAT FILE-T is.

- Ennél a leírásban szerepel equalizer screenshot, installáltam, de nem lelem a menüjében... tényleg nincs?

Az egyszerűség kedvéért összefoglalom:

- avi -s lejátszó kellene nekem androidra, valamint

- equalizeres flac lejátszó.

(A többi, említett formátumot alapból tudja minden telefonos player.)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. dec. 12. 21:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Oké, nagyon szépen köszi. :)

A többi videó lejátszónak holnap nézek utána (az mx-szel kezdem ;-) ).

Időközben meg lett a fullpoweramp, :) unlock, minden. :D Gyors voltam. ;) Köszi az ötleteket!

2011. dec. 12. 22:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Apropó, mi az a widget, ill. widgetpack? Már egyszer olvastam erről, de nem teljesen értettem, hátha te, a téma kapcsán rávilágítasz a lényegére. :) Ugyanis unlock.apk és widgetpack.apk is szerepel a zip-ben (fullpoweramp).
2011. dec. 12. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
A widget azok a képernyőre tehető alkalmazások. A widget pack meg gondolom akkor egy ilyen kis widget csomag. A zenelejátszók widgetjei több méretben is szerepelnek pl. 4x1, 4x2, 2x2 stb. Az első szám a sor, a második szám az oszlopszámot jelenti. Vagyis ennyi ikon helyet foglal el.
2011. dec. 13. 00:32
 14/15 anonim ***** válasza:
QQPlayer vagy MoboPlayer videóra.
2011. dec. 13. 07:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is.
2011. dec. 13. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!