Miért von le pénzt az ingyenes 0. facebook?
Sziasztok!
Van egy SE X10 Mini-m,és egy évig nem volt feltölve(dominós) ,és az ingyenes facebookot használtam,és mivel a semmiből nem lehet levonni,ezért tényleg ingyenes volt. De ma feltöltöttem ,mert muszáj volt (különben letiltják a kártyát),és most akárhányszor felmegyek a 0.facebook-ra, mindig levesz valamennyi pénzt Felhívtam T-Mobile-t,ott magyaráztak valamit, de 15 perc után közölte velem,hogy ő ehhez nem ért,meg közben 10x rá akart beszélni ilyen meg olyan díjcsomagra... tehát értelmes információt nem kaptam :S
Mit kéne kikapcsolni,és hol,hogy ne számoljon fel érte adatforgalmat? Mert hiába írja ki,hogy "Ingyenes hozzáférés a T-Mobile Hungary jóvoltából",mégis felszámol valamit :S:S
Nem a rendszer hibája csak egy kellemetlen (már akinek) tulajdonsága.
Beállítások->Fiókok és szinkronizálás vedd ki a háttéradatok mellől a pipát (Market meg 1-2 dolog nem fog menni) meg az automata szinkronizálás mellől is vedd ki.
Köszi,kipróbálom :) Ha így is vesz le,akkor megpróbálkozom a droidwall-al.
És mégegyszer: Semmilyen előfizetést nem kívánok kötni,akármilyen olcsó,akkor sem.
(Amugy az én telefonomról van szó, csak a barátom tette fel a kérdést)
Egyenlőre kipróbáltam ugy hogy kiszedtem azt a háttér adatoknál és automata szinkronizálásnál a pipát.ÉS úgy tűnik működik, mármint használtam 5-10 percig és nem vett le pénzt :)
Az, hogy előfizetsz sms-ben a gonet s-re...
Nincs túlszámlázás stb.
Ha nincs havi 590 ft-od netre, minek neked okostelefon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!