Ha van WIFI a telefonomon akkor ingyen tudok internetezni?
Jah!
Én is megvettem a vadi új telefonomat amin volt wifi és amikor hazajöttem, gondoltam akkor most netezek egy jót az itthoni hálózatról.
Neki is ugrottam, majd egy idő múlva SMS-em érkezett...
"egyenlege, rohadt módon a nullához közeledik" szöveggel.
Megnéztem és hát hiába kapcsoldott rá a telefon a hálózatra, a böngésző ugyanúgy a mobil internetet használta.
Persze miután mindent beállítottam rajta, illetve kiismertem a telefont, már nem voltak ilyen problémák.
Ezt csak azért írtam le, mert én megfizettem a tanulópénzt. Te vigyázz és inkább mások hibájából tanulj.
#4. vagyok.
Az a helyzet, hogy nekem szükségem van a wifire és a mobil netre is. Ezért nem kapcsoltam ki.
Útközben letöltöm a leveleimet, és esetleg még böngészek is egy kicsit.
Itthon meg wifiről intézem az esetleges letöltéseket, skype beszélgetéseket, stb...
Ergo, nem kapcsolhatom ki a mobil netet, így kénytelen voltam a beállításokat úgy megcsinálni, hogy mindig tudjam, mikor mit használ a teló.
#5. No comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!