Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon tud lejátszani...

Papp Mihály kérdése:

Melyik telefon tud lejátszani rendesen flash videókat? Mint pl az adobe flash player az internetes játékokhoz.

Figyelt kérdés
Az iphon-t hanyagoljuk, bármi más érdekel.
2011. dec. 12. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

" A 800 Mzh-es procija egyébként

is vérszegény lenne hozzá"

Értsd már meg, hogy nem a gigáktól függ, hanem attól, hogy az armv7-ben van hardveres támogatás...

2011. dec. 13. 12:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocsi, igazad van!

Bár armv7-es procit nem láttam még 1 Ghz alatt. ;) Na jó, tényleg igazad van.

2011. dec. 13. 13:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Ráadásul olyan részletes leírások vannak a defyről a neten, hogy még én is csak két napig hagytam rajta a gyári romot. Most 1,1 GHz-en pörög a kicsike. Flash videokkal sincs problémája.
2011. dec. 13. 14:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Ez a armv7-es proci mivel külömb mint egy akármilyen proci? Ha veszek valamit akkor ezt keressem?

Egyébként tudom sajnos hogy egy samsung g. s2 50 rugóval több de azért nem sajnálnám rá mert, mint fentebb írtam olyan valami telefont keresek ami "Helyettesít" (persze csak nagy vonalakban) egy notebook-ot egy digit fényképezőt és egy telefont. És ránylag elférjen a zsebemben ne keljen hozzá hátizsák mint egy tablet hez.

2011. dec. 14. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!