Mikor érkezik hivatalos froyo Xperia X8 ra vagy lesz egyaltálán?
Figyelt kérdés
főzött rommal nemnagyon próbálkoznék mert rootolni kell azt meg ha jól tudom garanciavesztéssel jár.2011. dec. 12. 08:28
1/8 anonim válasza:
nincs más választásod mert nincs rá2.2 de egy cm7 et érdemes felrakni megéri vagy 2x gyorsabb lesz nemnagy cucc megcsinálni a gari meg annyi h visszakell rakni a az alap szoftot
2/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudnék letölteni stabil és magyar cyanogen-t mert felmentem az oldalára ott találtam x8 ra 3 fajtát nemvagyok nagy angolos,ezek közül is melyiket éri meg választani? Stable Mod
Experimental Mod
Nightly Builds
Itt az oldal : [link]
2011. dec. 13. 06:21
3/8 anonim válasza:
magyar prohardveres leírást keress ott kérdezhetsz is
4/8 anonim válasza:
magyar lesz, mert az eredeti android nyelvi fájljait megtartja
5/8 A kérdező kommentje:
megvolt ma a root és a romot is felraktam (2.3.5) csak van pár problémám vele amit nemtudok orvosolni :
-Átállitottam a billenytyűzetet hagyományosra és nemtudom hol lehet visszaállitani
-Az egész előtt csináltam még a gyári szofton egy biztonsági mentést a telószámokrol és itt nemtudom h lehetne előhozni alkalmazáskezelőbe próbáltam megnyitni de nemengedte :S
-Marketre nem lép be csak tölt de semmi E-mail progiba összeomlást jelez és kilép.
Mi lenne ezekre a megoldás?
2011. dec. 13. 16:39
6/8 anonim válasza:
a kapcsolatok elvileg simán jönnek márha előzőleg összekapcsoltad fészbukkal akkor tudnia kéne a markethez meg csak egy gmail. kell szerintem indítsd újra és jónak kell lennie és ügyelj h. rendesen kapjon netet
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos facebookkal nem kapcsoltam össze :( A market azóta bejött töröltem a frissitését de nagyon nehezen :/ Jah a biztonsági mentésből maradt nekem egy sbf kiterjesztésű fájl azt valamien módon megtudom nyitni vagy gépen vagy telefonon hogy legalább a telefonszámaimat vissza tudjam szerezni?
2011. dec. 13. 22:59
8/8 anonim válasza:
csak ha keresel hozzá valami programot leginkább gépen de szerintem ne halogassad majd összekapcsolni facebookkal a számaid mer akkor tényleg többet nem kell vele foglalkoznod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!