Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek okostelefonja van az...

Akinek okostelefonja van az segítsen?

Figyelt kérdés
Most kaptam Samsung Galaxy Y telefont magamnak, de viszont előfizetésben. Vodás és Mátrix 3-as csomagban van. Egy dolgot nem értek! Van rajta wi-fi (és mivel a gépen is ingyenes a wi-fi, mert a közelben van egy ami nincs lekódolva ezért egyszóval "lopom", és egyben telefonon is tudok rajta netezni). Csak én most nem értem, hogy a wi-fi internetezés most pénzbe kerul vagy sem? Market Alkalmazásokból töltöttem le MSN-t és Skype-t is magamnak, de ezek működése nem ingyenes? vagy aki tudja hogy vannak ezek a dolgok segítsen!
2011. dec. 11. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha egy alkalmazás fizetős, akkor az mindig fel van tűntetve. Olyat szedjél, ami free.
2011. dec. 11. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Meg egyébként sem szedné le a lóvéd, ha le akarnád tölteni a pénzes alkalmazást. Próbáld csak meg, meglátod miért...

Nincs mitől tartani...

2011. dec. 11. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:

szia, nekem galaxy giom van. az msn, skype ha wifit hasznalsz ingyenes, ha nincs wifi akk nem

de en a helyedben vennek vmi naon alap minimalis net elofizetest, szukseged lesz ra, naon sokmindenhez kell a net

amig nincs net elofizetesed az adathalozat uzemmod legyen kikapcsolva a telodon

14/f

2011. dec. 11. 22:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát itt a környéket meg ahol általában vagyok van ingyenes wi-fi.. de akkor szóval akkor is kell egy kicsit fizetni érte ?:S az az adathálózatot hol találom meg a telefonban?
2011. dec. 11. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:

ha csak wifit hasznalsz, nem kell fizess

a bekapcsolo gombot hosszan nyomd meg es ott ki tudod kapcsolni

2011. dec. 11. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha a telefon wifi nélkül felkapcsolódik a netre, akkor a kártyádról pillanatok alatt megzabálja a pénzt (30ft / perc). Ha wifire vagy csatlakozva akkor az alkalmazások ingyenesek.
2011. dec. 11. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:

"pillanatok alatt megzabálja a pénzt (30ft / perc)"

Az adatalapú forgalom jelenleg nem perc alapú hanem a forgalmazott adatmennyiségtől függ.

2011. dec. 11. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor bocs, régen néztem utánna, pár éve még perc alapú volt az automatikus.
2011. dec. 11. 23:45
 9/10 anonim válasza:

Egy kérdés: ha pl. otthon tudsz wi-fi csatlakozni, ugyebár ingyenes igy a net, aztán ha teszem azt beülsz esti szórakozás gyanánt néha egy szintén wi-fi-s helyre ahol szintén ingyen van a net, akkor menet közben (napközben) ki kell kapcsolnod az adathálózatos dolgot a telón?

Vagy ha lezárod, akkor ugyse megy fel rá...?!

2011. dec. 17. 12:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem kapcsolod ki a wi-fi-t, akkor szépen lassan meríti az akkut. Ha pedig valahol jelet talál tudtodon kívül, az Android rácuppan szépen és csutakra szívja az akkut...
2011. dec. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!