Engedd meg, hogy 1 szóval jellemezzem a Nokia 500-at: FENOMENÁLIS!
2011. dec. 11. 20:24
2/10 anonim válasza:
Engedd meg, hogy kijavítsam az előzőt: gyenge, elavult procival ellátott túlárazott készülék. Ebben az árkategóriában a sor végén jut neki hely csupán...
2011. dec. 11. 20:32
3/10 anonim válasza:
A Nokia 500 egyszerűen maga a tökéletesség. Annyira jó telefon, hogy párját ritkítja. Én nem holmi porszívómárka mint a Samsung, aki mindent gyárt csak jót nem. Hanem ez NOKIA!
2011. dec. 11. 21:01
4/10 anonim válasza:
Tényleg Nokia, igen, ez a név garancia a minőségre. A gond csak az, hogy az árából veszek egy olyan készüléket, ami a négyszeresét tudja.
2011. dec. 11. 22:03
5/10 anonim válasza:
4x-esét. Ja. Úgy hogy folyton reseteli magát, lefagy, nem tölt fel egy képhez hirdetést meg miegymás...mint az Android 2.2-es Galaxy Tab-om ami volt.
1 szó mint 100: A Nokia 500 JÓ!
2011. dec. 11. 22:05
6/10 anonim válasza:
Hát nemtudom...nekem Samsungom van, eddig még soha nem fagyott le, nem is indult újra, de még csak meg sem sikerült akasztani, mivel mindig volt elég szabad ram, és nem S2-ről van szó. Ehhez képest az ezelőtti Nokiám hetente legalább 1x lefagyott vagy elment a kijelzője, csak akksi kivétel után lehetett kezdeni vele valamit, arról nem is beszélve, h 2 perc netezés után kiírta, h elfogyott a memória, zárjak be valamit...bár az is igaz, h az nem 500-as volt, de akkoris. A Symbianos Nokiákban jelenleg az egyetlen jó dolog az Ovi maps...bár egy Igo-val ugyanott vagyok, csak nem 5 másodperc alatt talál jelet, hanem fél perc alatt. Ennyi...
2011. dec. 11. 23:27
7/10 anonim válasza:
A Samsung a legrosszabb ami telefonban lehet venni.
2011. dec. 12. 07:50
8/10 anonim válasza:
A HTC-k szerintem is jobbak, csak amikor beadta a kulcsot a Samu előtti telefonom, akkor gyorsan kellett venni, és erre volt keretem.
2011. dec. 12. 10:23
9/10 anonim válasza:
5. válaszoló, és honnan tudod, milyen telóról beszéltem? Nézd meg az Xperia Mini-t, az agyonveri az 500-at. A Live szintén, persze csak tudásban, minőségileg nem. Viszont a HTC-k minőséget tekintve is felveszik a versenyt a Nokiával, tudásukat tekintve pedig sokkal magasabb szinten vannak a Nokiáknál. Nem a Samsungot kell példának venni, hanem egy normális gyártó készülékét.
2011. dec. 12. 14:19
10/10 anonim válasza:
Jó telefon, főleg Bellével!
De az emberek véleménye meg fog változni! Sok buta ember csak azért fikázza a Symbian-t mert azt hallotta, hogy rossz! Egy!
Kettő meg csak az fikázza, aki már ki is próbálta! (nem a media markt-ban vagy ilyen helyeken) nála volt 1 hónapig és utána mondjon véleményt!
3: A tipikus S60-ra gondolnak, nem próbálták még ki a symbian Belle-t!
4: A nokia kiadja a világ legnagyobb fényképezőjével rendelkező nokia telefont, Symbian rendszerrel (Bellével) Na! Az emberek biztos meg fogják ezeket majd venni a kamerájuk miatt, és rájönnek majd, hogy a symbian nem is olyan rossz, egyszerűen csak nem a játékokra lett tervezve! Ennyi! Teszek az Androidra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!