Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet hülye kérdés. De. Ha...

Lehet hülye kérdés. De. Ha egy telefonon van wifi, akkor is kell hozzá kötni netes csomagot? Mert én úgy tudom kell, mert ha nem, akkor az egyenleget szedi le a wifi kártyás telefonnál.

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha wifis a telefon nem kell hozzá netes csomag, ha találsz kódolatlan wifi hálózatot.
2011. dec. 11. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Okos telefonok mellé érdemes akkor is, mert ha nem találsz wifit, és a telefonod éppen lefrissít valamit,akkor azt az egyenlegedből fogja levenni...!Nem kell nagy csomag, általában minden szolgáltatónál van egy kisebb csomag csomag is,ami erre pont jó.
2011. dec. 11. 19:34
 3/6 A kérdező kommentje:

tehát akkor simán kipipálom a Wifit a 'vezeték nélküli és hálózati beállításoknál' és elvileg ingyen működik a facebook és társai?

És ha kötnék hozzá díjcsomagot, mennyi a telenornál a legolcsóbb havidíj??

2011. dec. 11. 19:40
 4/6 anonim válasza:

díjcsomagot nézd meg a telenor oldalán ....

ha találsz kódolatlan wifit akkor ingyen netezel, ergo nem kötelező kötni hozzá netcsomagot. ha kötsz, akkor ha nem wifivel netezelsz, fizetsz.

2011. dec. 11. 20:04
 5/6 A kérdező kommentje:

És mégegy kérdés:

Azt, hogy van-e hálózat, azt a wifi beállításoknál tudom megnézni? OLG Optimus One telefonnál. (bocsánat, hogy ilyen hülye kérdések, de nem vágom mége zt a témát...)

2011. dec. 11. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:
mármint nem hálózat, hanem kódolatlan wifi.
2011. dec. 11. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!