Lehet hülye kérdés. De. Ha egy telefonon van wifi, akkor is kell hozzá kötni netes csomagot? Mert én úgy tudom kell, mert ha nem, akkor az egyenleget szedi le a wifi kártyás telefonnál.
Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 19:25
1/6 anonim válasza:
Ha wifis a telefon nem kell hozzá netes csomag, ha találsz kódolatlan wifi hálózatot.
2/6 anonim válasza:
Okos telefonok mellé érdemes akkor is, mert ha nem találsz wifit, és a telefonod éppen lefrissít valamit,akkor azt az egyenlegedből fogja levenni...!Nem kell nagy csomag, általában minden szolgáltatónál van egy kisebb csomag csomag is,ami erre pont jó.
3/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor simán kipipálom a Wifit a 'vezeték nélküli és hálózati beállításoknál' és elvileg ingyen működik a facebook és társai?
És ha kötnék hozzá díjcsomagot, mennyi a telenornál a legolcsóbb havidíj??
2011. dec. 11. 19:40
4/6 anonim válasza:
díjcsomagot nézd meg a telenor oldalán ....
ha találsz kódolatlan wifit akkor ingyen netezel, ergo nem kötelező kötni hozzá netcsomagot. ha kötsz, akkor ha nem wifivel netezelsz, fizetsz.
5/6 A kérdező kommentje:
És mégegy kérdés:
Azt, hogy van-e hálózat, azt a wifi beállításoknál tudom megnézni? OLG Optimus One telefonnál. (bocsánat, hogy ilyen hülye kérdések, de nem vágom mége zt a témát...)
2011. dec. 11. 20:14
6/6 A kérdező kommentje:
mármint nem hálózat, hanem kódolatlan wifi.
2011. dec. 11. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!