Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung star II-vel vannak...

Samsung star II-vel vannak problémáim! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Például ha hívok valakit, rejtve van a számom, és nem tudom átállítani! nem tudjátok, hol lehetne?

Meg netezni sem lehet rajta! Tegnap függetlenítettem ki a telefont, vettem bele 30as kártyát! rá akarok lépni a facebookra és azt írja ki hogy szétkapcsolva! Pedig a beállításoknál be van kapcsolva a csomagkapcsolat használat!

Internetre akarok rálépni, akkor meg azt írja ki, hogy szolgáltatás nem elérhető!

Miért van ez? :S

Kezdem megbánni, hogy megvettem ezt a telefont! :(

2011. dec. 11. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Rejtett számot a hívásbeállításoknál tudod állítani, nézd át a használati útmutatót hogy pontosan hol van ez a funkció.

Internettel pedig az a gond hogy gondolatom szerint szoftveres függetlenítést végeztél ami a legnagyobb hiba volt ilyen készülékeknél már bűn szoftveresen függetleníteni mert ezer apró gondod lehet belőle(később majd rájössz).

Megoldás az hogy az internetbeállításokat át kell írni a T-mobile hálózatának megfelelően mert vagy az előző szolgáltató beállításai vannak meg ami T-hez nem jó vagy teljesen kitörlődtek a függetlenítés miatt.

T-mobile beállításokat a T-s ügyélszolgálaton tudod kikérni és ha értesz hozzá magadnak beírogatod.

2011. dec. 11. 12:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem jó lesz majd! :) Most vittem vissza a telefont, és mondták,hogy függetlenítés során valószínűleg elállittódott valami,(valószínű az amit te is írtál) úgyhogy hétfőn vihetem szervizbe! Köszi még egyszer a választ! :)
2011. dec. 11. 12:58
 3/6 anonim válasza:
Az Internettel sztem az a baj ,hogy nem kapcsoltad be a wifit!!
2011. dec. 28. 16:18
 4/6 anonim válasza:
Leírnád hol tudom beállítani, hogy ne legyen rejtve a számom, ha hívok valakit, mert sehol nem találom hol kell ezt beállítani? És a másik, hogy miért nem tudom bekapcsolni a Wi-fi-t
2011. dec. 30. 15:03
 5/6 anonim válasza:
Előző vagyok. azt írja ki, hogy nincs wi-fi hozzáférési pont. Mit csináljak?
2011. dec. 30. 15:04
 6/6 anonim válasza:

Nincs wifi hozzáférési pont:Ez csak azt jelenti hogy olyan helyen vagy ahol nincs wifi!!

A kávézókban már van nyílt wifi(nincs lekódolva!)

De ha van otthon routered az még jobb hiszen akkor otthon is tudsz!

Amúgy nekem ilyen telóm van és netezésre nem is lehet használni!!!:((

Én azért vettem hogy netezhessek rajta de amikor kapcsolódom azt írja ki hogy nincs elég memória és fehér marad a kép!!!:(((

Nem tudom hogy mi a baj!

Azt írták hogy szoftver hiba de akkor miért gyártanak ilyen telefont??? Úgyértem ami szoftver hibás!

És ezzel nem csak nekem van gondom.....

2012. jan. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!