Samsung star II-vel vannak problémáim! Tudnátok segíteni?
Például ha hívok valakit, rejtve van a számom, és nem tudom átállítani! nem tudjátok, hol lehetne?
Meg netezni sem lehet rajta! Tegnap függetlenítettem ki a telefont, vettem bele 30as kártyát! rá akarok lépni a facebookra és azt írja ki hogy szétkapcsolva! Pedig a beállításoknál be van kapcsolva a csomagkapcsolat használat!
Internetre akarok rálépni, akkor meg azt írja ki, hogy szolgáltatás nem elérhető!
Miért van ez? :S
Kezdem megbánni, hogy megvettem ezt a telefont! :(
Rejtett számot a hívásbeállításoknál tudod állítani, nézd át a használati útmutatót hogy pontosan hol van ez a funkció.
Internettel pedig az a gond hogy gondolatom szerint szoftveres függetlenítést végeztél ami a legnagyobb hiba volt ilyen készülékeknél már bűn szoftveresen függetleníteni mert ezer apró gondod lehet belőle(később majd rájössz).
Megoldás az hogy az internetbeállításokat át kell írni a T-mobile hálózatának megfelelően mert vagy az előző szolgáltató beállításai vannak meg ami T-hez nem jó vagy teljesen kitörlődtek a függetlenítés miatt.
T-mobile beállításokat a T-s ügyélszolgálaton tudod kikérni és ha értesz hozzá magadnak beírogatod.
Nincs wifi hozzáférési pont:Ez csak azt jelenti hogy olyan helyen vagy ahol nincs wifi!!
A kávézókban már van nyílt wifi(nincs lekódolva!)
De ha van otthon routered az még jobb hiszen akkor otthon is tudsz!
Amúgy nekem ilyen telóm van és netezésre nem is lehet használni!!!:((
Én azért vettem hogy netezhessek rajta de amikor kapcsolódom azt írja ki hogy nincs elég memória és fehér marad a kép!!!:(((
Nem tudom hogy mi a baj!
Azt írták hogy szoftver hiba de akkor miért gyártanak ilyen telefont??? Úgyértem ami szoftver hibás!
És ezzel nem csak nekem van gondom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!