Vettem egy 8gb-os micro SD kártyát a telómba és a gép csak 4 GB-osnak jelzi ki. Ez hogy lehet? Gond lehet a kártyával?
Mármint a teló jelzi 4GB-osnak, vagy a PC?
Milyen kártya és milyen teló?
memoriakartyat particionalni??????????????
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
a het vicce...
"a het vicce..."
Neked..
Az Androidos telefon SD kártyáját, hogy kihasználhasd a lehetőséget particionálni kell, 1 FAT32-re és 1 ext2-re legalább. (Azért ROM verziója is válogatja, de tudom én milyen készülék, milyen ROMjáról van szó?)
Tetszik tudni?
Az van, hogy mint céloztam rá, vannak olyan Androidos ROMok, amelyeknek szüksége van az EXT2 particióra, és vannak olyanok, amelyek alapból anélkül is tudják használni. Ha meg nem rootolt a telefon, akkor nem is tudják használni. ÁLTALÁBAN!!!
Ennyi, de még mindig nem tudni semmit a kérdező készülékéről és ROM verziójáról....
Hogyne kérlek, pl: SonyEricsson Xperia X10 Mini eredeti szoftvere rootolás után...
Én nem azt mondtam, hogy csak azt tudja kezelni, hanem azt, hogy a programok áttelepítéséhez szüksége van/lehet rá.
De ilyen telefon és eredeti ROM (Eclair 2.1) a nem is oly régiek között sok van még. (Azért készüléke válogatja!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!