Nektek hogy tetszett a Sony Ericsson Experia Mini pro?
Csak akkor vedd meg, ha ki is fogod használni a tudását, különben felesleges pénzkidobás. Ha a fizikai qwerty nem létfontosságú, inkább sima minit vegyél egyrészt, mert olcsóbb, másrészt, mert lényegében ugyanazt tudja, és a frissítést követően megkapja a gesture szövegbeviteli funkciót, amivel akkora kijelzőn is kényelmesen tudsz írni.
Minőségileg a mini és a mini pro is nagyon egyben van, de a kis kijelző ellenére a magas órajel miatt (épp amiatt, ami miatt hasít a kicsikén a droid) egy-kétnaponta töltést igényel.
A Mini pro 10 évnyi elkötelezett Nokia rajongást tört meg nálam, mikor megláttam (a specifikációját), azonnal beleszerettem (volt ez augusztus végén), pár napon belül már a zsebemben volt, és azóta se bántam meg a vételt. Csak remélem, hogy annyi ideig fogja bírni, mint a régi jó N70-esem.
Amire figyelni kell: az alkalmazások folyamatos gyilkolása (automata task killer), és a wifi kikapcsolva tartása, ha nem használod (auto wifi toggle).
Aki elsőnek írt: Te aztán k*rvára tudod hogy én mire használnám a telefonomat.
Köszönöm szépen a segítséget!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!